CHP 3.10.2024 14:19:53 0
HER NOKTADA ÇALIŞMA VAR

Yalova Belediyesi ekipleri şehrin birçok noktasında çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Çalışmalarını farklı noktalarda sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Samanlı Köyü Güven Sokakta yeni parke yol ve tretuvar yapımına başladı. Ayrıca ekipler, Kazımkarabekir Mahallesi Ak Sokak ile Mısra Sokakta sokak ve kaldırımlarda bulunan parkelerin bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmalarının yanında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeleri birimi ekipleri ise belirlenen program çerçevesinde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yeni hat bağlantı çalışmalarını sürdüren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Park ve Bahçeler birimi ekipleri ise şehir genelinde bulunan park ve bahçelerde kış hazırlıklarına başladı.

Yalova,Yalova Belediyesi

UMFF, Sinemaseverleri Büyülü Bir Yolculuğa Çıkaracak

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI 1. OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mersin Devlet Opera ve Balesi’nden Unutulmaz Açılış