CHP 27.10.2024 08:20:27 0
“Her Damla Değerli: Suyu Koru, Geleceği Koru”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun daveti ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yönlendirmesi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Deski Genel Müdürlüğü Fiziki Su Kayıpları Tespiti Ekipleri, Belediyemiz Su Arıza Amirimiz Kazım Çelik ve Su Arıza ekibimiz ile birlikte ilçemizin su altyapısında yaşanan sorunları çözmek için önemli bir adım attık.
Yer altındaki görünmeyen su kaçaklarını tespit etmek amacıyla uzman bir ekibi ilçemizde ağırlayan belediyemiz, altyapı iyileştirme çalışmalarına hız kazandırmayı planlıyor.
Uzman ekipler gelişmiş teknoloji kullanarak su şebekesindeki patlakları ve sızıntıları hassas bir şekilde tespit ederek kaçakların kaynağını net bir şekilde belirleyecek. Bu çalışma, hem su israfını önlemeyi hem de altyapının daha verimli kullanılmasını hedefliyor.
Kaçakların yerinin belirlenmesinin ardından onarım çalışmaları hemen başlatılacak ve su altyapısı güçlendirilecektir.
Bu çalışma, Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun su kaynaklarına verdiği değerin ve ilçemizin geleceği için gösterdiği hassasiyetin bir yansımasıdır.
Belediye başkanımız Veysel Topçu’nun davetini kırmayarak ilçemizdeki çalışmalarımıza destek olan Denizli Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Deski Genel Müdürlüğü Fiziki Su Kayıpları Tespiti Ekiplerine teşekkür ederiz.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümü kutlu olsun

BAŞKAN GÜREL ‘HER ZAMAN YANINIZDAYIM’

14. Antalya Kitap Fuarı kapılarını açtı