HBB’NİN 3D PRİNTER ATÖLYESİ BAŞLIYOR

AK PARTİ 5.05.2024 18:36:22 0
HBB’NİN 3D PRİNTER ATÖLYESİ BAŞLIYOR

SON BAŞVURU 13 MAYIS 2024

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliği ve İsveç Hükümeti’nin desteklikleriyle düzenlenen “3D Printer ile Medikal Cihaz Tasarım Atölyesi” için kayıtlar başladı.

HBB Yerleşkesi’nde düzenlenecek eğitimler, 21 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak olup her hafta Salı ve Perşembe günleri sabah 09.00 ile 11.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Hatay’da 6 Şubat depremlerinden etkilenen küçük işletmeleri desteklemek amacıyla düzenlenen eğitim atölyesi, katılımcılara 3D baskı teknolojisi kullanarak medikal cihazlar tasarlama konusunda derinlemesine bilgi ve pratik yapma imkânı sunacak.

İlgilenen katılımcıların, sınırlı kontenjan nedeniyle 13 Mayıs 2024 tarihine kadar kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor.

Medikal sektörde inovasyon yapmak ve bu alanda kariyer fırsatlarını genişletmek isteyenler, kayıt ve daha fazla bilgi için 0535 108 38 59 numaralı telefondan iletişime geçebilir.

Not: Haberin duyuru görsellerini aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Hatay,Hatay Belediyesi

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Büyükşehir’den 19 Mayıs’ta Gençlere İnternet Hediyesi

“Sakarya’ya sporcu yetiştiren kimliğini yeniden kazandıracağız”

Alemdar: “Sakarya için kararlılıkla çalışıyoruz”

Büyük Şehir Sanat Galerisi Sempozyumu, Büyükşehir’de Gerçekleştirildi

Tour Of heyecanı Sakarya’da sürüyor: Podyumda 2 Türk pedal

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Coşkusu Yaşanacak

AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş ve Bakan Yardımcısı Cantimur’dan Büyükkılıç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sakarya Bike Fest’te 19 Mayıs coşkusu yaşanacak