HBB’DEN SU SÜMBÜLÜ İLE KARARLI MÜCADELE

AK PARTİ 27.09.2024 23:04:19 0
HBB’DEN SU SÜMBÜLÜ İLE KARARLI MÜCADELE

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), ekolojik dengeyi korumak amacıyla istilacı su sümbül ile mücadelesine devam ediyor.

HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, dünya genelinde en tehlikeli istilacı su bitkileri arasında yer alan su sümbüllerinin etkilerini azaltmak için Asi Nehri ve Samandağ kıyılarında kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Son yağışların ardından Asi Nehri’nden Samandağ’a taşınan su sümbüllerinin yarattığı kirliliği önlemek için HBB ekipleri, amfibik araçlarla düzenli olarak toplama faaliyetlerini sürdürüyor.

HBB yetkilileri, doğal yaşam alanlarının korunmasına ve su yollarının temizlenmesine katkı sağlayamaya devam edeceklerini çevre kirliliği ile mücadele kararlı olduklarını aktardı.

Not: Haberin fotoğraflarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Fotoğraf: https://we.tl/t-2sYi995xIh

Hatay,Hatay Belediyesi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, "ŞEHRİN KALBİNE YEŞİL BİR DOKUNUŞLA YENİ YÜZE KAVUŞTURUYORUZ"

KONYA BÜYÜKŞEHİR, BEYŞEHİR İÇME SUYU ARITMA TESİSİ’Nİ SON TEKNOLOJİYE UYGUN HALE GETİRDİ

Büyükşehir’den İhaleler

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALTI AYLIK GÖREV SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

TABİAT MEKTEBİ’NDE YENİ DÖNEM EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Büyükşehir’den Organize Sanayi Bölgelerine büyük destek

SELÇUKLU BELEDİYESİ'NDE BİRİM MÜDÜRLERİNE EĞİTİM

KEFELİ HAN RESTORASYONU DEVAM EDİYOR

Kahraman Şehir Bilimle Şenlenecek!