HBB İŞ MAKİNELERİNİ FEYEZAN KANALI’NA İNDİRDİ

AK PARTİ 7.07.2024 01:16:02 0
HBB İŞ MAKİNELERİNİ FEYEZAN KANALI’NA İNDİRDİ

İSKENDERUN’UN “KRONİK SORUNU” ÇÖZÜLÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun ilçesinin kanayan yarası olan Feyezan Kanalı’na iş makinelerini indirerek atık suları bertaraf etme ve kanal içindeki çöpleri temizleme çalışmalarına başladı.

HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün talimatıyla, kanalın çevresine yaydığı kötü koku çevre kirliliğinin önüne geçerek vatandaşlara daha sağlıklı bir ortam sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında HATSU’nun iş makineleri sahaya indi.

Çalışmalar kapsamında kanal içerisindeki haşere, sivrisinek ve kötü koku gibi olumsuzluklara sebep olan atık sular tespit edilerek deşarjı engellenirken katı atıklar da temizlendi.

FEYEZAN’I KRONİK SORUN OLMAKTAN KURTARACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde Başkan Öntürk, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ve HATSU Genel Müdürü Fatih Cihangir ile birlikte incelemelerde bulunarak ekiplere gerekli talimatları vermiş ve çalışmalar sonunda kanalın temizlik ve peyzaj çalışmalarıyla beraber modern bir görünüme kavuşacağını belirtmişti.

Başkan Öntürk, “Feyezan’ı kronik bir sorun olmaktan kurtaracağız. Çalışmaların ardından ışıklandırılmasını sağlayacağız. Peyzaj çalışmasının da entegre edilmesi ile kanal çevresi daha yaşanabilir bir hal alacak” ifadelerini kullanarak kanalın Hatay’a yakışır estetik ve modern bir görünüme kavuşturulacağının altını çizdi.

Haberin görsellerini aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Hatay,Hatay Belediyesi

“Pamukova’nın yeni meydanı için hazırlık yapıyoruz”

BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZIN BASINA VE KAMUOYUNA AÇIKLAMASI

BAŞKAN TAVLI FEN İŞLERİ PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ