HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’TEN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

AK PARTİ 30.04.2024 18:25:36 0
HBB BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’TEN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Öntürk mesajında şu ifadelere yer verdi:

Emek ve dayanışma; çağlar boyu bereketli topraklarımızda, alın teriyle yükselen kentimizde ve zengin kültürümüzde önemli bir yere ve değere sahiptir.

Hatay’ımızın yatırım, istihdam, üretim, hizmet ve ihracat odaklı büyümesinde işçi kardeşlerimizin emeklerinden gelen güce güveniyor, adımlarımızı da memleketimizin çıkarları doğrultusunda atıyoruz.

6 Şubat depremlerinde büyük yaralar alan kentimizin yeniden ayağa kalkması için kardeşlik bağlarıyla sıkı sıkıya bağlı toplumumuzla, üretim ve hizmet alanında yadsınamaz katkıları olan işçi ve emekçi kardeşlerimizle ve devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla ortak hareket etmeyi asla göz ardı etmeden çalışmalarımızı her alanda uyum içinde yürüteceğiz.

Bu hassasiyetle, başta kurumumuzda görev yapan emekçilerimiz olmak üzere hakların korunmasına yönelik bir anlayışla hareket ederek bu hakların suiistimal edilmesine hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz.

Türkiye Yüzyılı’nda Hatay’ın imarı sürecinde her zaman yanımızda yer alacak işçi kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, işini severek yapan tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.

Not: Haberin görselini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Hatay,Hatay Belediyesi

Engelli Bireyler Osmangazi’de Çok Mutlu

Pendik Belediyesi Sanat Akademisi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Büyükşehirden özel çocuklara “özel” etkinlik

Selçuklu’da Cuma Buluşmaları sürüyor BAŞKAN ALTAY VE PEKYATIRMACI SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Büyükşehir’den badmintonda çifte başarı

Sahiller turizm sezonuna hazırlanıyor