AK PARTİ 4.10.2024 01:01:53 0
Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve program için Karabük’e gelen Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek, Karabük Belediyesini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında, Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya kentin ekonomik durumu ve gelecekteki yatırım planları hakkında detaylı bilgi aktardı. Bakan Şimşek, Karabük’ün gelişimine yönelik yapılan projelerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Karabük Belediyesinin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini ifade etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, şehrimiz için yapılacak ortak projelerin önemine değindi. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Sayın Bakanımızın ziyareti, Karabük’ümüzün kalkınmasına yönelik çalışmalarımıza güç katacaktır. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Karabük,Karabük Belediyesi

Büyükşehir’den Bertiz’e Yeni Köprü

SELÇUKLU SANAT VE TASARIM ATÖLYESİ YENİ DÖNEME SIZMALI ÖĞRENCİLERLE MERHABA DEDİ

Başkan Büyükkılıç: “Yaşlılarımız; Dua Kaynaklarımız, Şehrimizin Temel Taşlarıdır”