Hayme Ana Anaokulu Öğrencileri İtfaiyeyi Tanıdı

CHP 10.05.2024 18:39:54 0
Hayme Ana Anaokulu Öğrencileri İtfaiyeyi Tanıdı

Soma Hayme Ana Anaokulu öğrencileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Soma İtfaiye Amirliğini ziyaret etti. Yapılan ziyarette, minik öğrencilere itfaiye kıyafeti giydirildi, araçlara da bindirilen minik öğrenciler itfaiye ve çalışmaları hakkında bilgilendirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Soma ilçesinde bulunan Hayme Ana Anaokulu öğrencilerini ağırladı. Yapılan ziyarette minik öğrencilere itfaiyeci kıyafeti giydirilerek akabinde itfaiye araçlarının tanıtımı yapıldı. İtfaiye ekipleri minik öğrencilere itfaiyenin görevleri ile çalışma alanları hakkında bilgilendirmede bulundu. İtfaiyecilik mesleğinin de tanıtıldığı ziyarette öğrenciler yangının oluşumu, nedenleri, yangın esnasında yapılması gerekenler ve yangın tedbirleri hakkında bilgilendirildi. İtfaiyecilere merak ettikleri soruları sorma fırsatı da bulunan minik öğrenciler, hem eğlendi hem öğrendi.

Manisa,Manisa Belediyesi

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

İZMİT BELEDİYESPOR YÜZME KULÜBÜ GELİŞİM LİGİ’NDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İZMİT BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ CENGİZ ÖZCAN ŞEYH EDEBALİ CAMİİ’NDE CEMAATLE BULUŞTU