Hayırsever Vatandaş, Niğde Belediyesi’ne Mobil Aşevi Bağışladı

AK PARTİ 31.08.2024 18:00:00 0
Hayırsever Vatandaş, Niğde Belediyesi’ne Mobil Aşevi Bağışladı
 
                 
 

Hayırsever Nazmiye Erginer tarafından Niğde Belediyesi’ne bağışlanan ‘mobil aşevi’ düzenlenen törenle hizmete girdi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, törende yaptığı konuşmada, mobil aşevi bağışında bulunan hayırsever Nazmiye Erginer’e, örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

Hayırsever Erginer’in, Niğde Belediyesi’ne ait aşevini gördükten sonra, mobil aşevi bağışı yapmaya karar verdiğini aktaran Başkan Özdemir, “Nazmiye teyzemize teşekkür ediyorum. Ailesine, çocuklarına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun onlardan. Aynı zamanda da çok güzel bir örnek oldular. Bağış yapmak için çok zengin olmaya gerek olmadığını gösterdiler” dedi.

Niğde Belediyesi Aşevinde günde ortalama 200 aileye yemek çıkarıldığını belirten Başkan Özdemir, “İhtiyaç sahibi ailelerin evlerine her gün yemek götürüyorduk. Şimdi mobil aşevi aracımızla götüreceğiz inşallah” diye konuştu.

 

MOBİL AŞEVİ 7’DEN 70’E HERKESE HİZMET VERECEK

Şefkat Çınarları Projesi kapsamında evinde tek yaşayan kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşlara yemek götürüp, onların kişisel ihtiyaçlarını karşıladıklarını da belirten Başkan Özdemir, “Ancak bugün hizmete giren mobil aşevimiz sadece belirli yaş gruplarına değil, yediden yetmişe herkese hizmet verecek. Özellikle sınav zamanlarında üniversitemizde okuyan öğrencilerimize de hizmet ediyoruz. Allah bir daha yaşatmasın ama depremde ya da büyük felaketlerde de bu araçlara çok büyük ihtiyaç oluyor. O yüzden yediden yetmişe herkesin ihtiyacını karşılayacak, herkese destek olacak bu aracımızı bugün itibariyle hizmete almış olacağız” şeklinde konuştu.

 

VALİ ÇELİK’TEN HAYIRSEVER ERGİNER’E TEŞEKKÜR

Niğde Valisi Cahit Çelik ise törende yaptığı konuşmada devlet olarak hem Sosyal Yardımlaşma Vakıfları hem de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü vesilesiyle ihtiyaç sahiplerine gerekli yardımların ulaştırıldığını, bazı sivil toplum kuruluşlarının da yetim, dul ve kimsesiz insanlara yardımlar yaptığını ifade ederek, hayırsever Nazmiye Erginer’e teşekkür etti.

Niğde Belediyesi’ne mobil aşevi bağışında bulunan Nazmiye Erginer’de yıllarca eşiyle birlikte çalıştıklarını, çok varlıklı bir aile olmamalarına rağmen, bir mobil aşevi bağışlayacak birikime sahip olduklarını vurguladı.

 

BELEDİYENİN YARDIMLARINDAN ETKİLENDİ, BAĞIŞ YAPMAYA KARAR VERDİ

Niğde Belediyesi’nin yaptığı yardımlardan etkilendiğini ve belediyeye ait aşevi hizmetini gördükten sonra böyle bir bağışta bulunmaya karar verdiğini ifade eden Erginer, mobil aşevinin hayırlı olmasını diledi.

Düzenlenen törenin ardından içerisinde mini buzdolabı, ocak, ısıtma üniteleri, su tankları ve diğer ekipmanların da yer aldığı mobil aşevi hizmete girdi.

Günde ortalama 200 aileye yemek ikramı yapılabilecek olan mobil aşevinde, törenin ardından katılımcılara çorba ikramı yapıldı.

 

 

 

 

 


Niğde,Niğde Belediyesi

Başkan Büyükkılıç’a AK Gençlerden Anlamlı Hediye

Stajyer hekimlere uygulamalı su arıtma eğitimi verildi

Başkan Özdemir’in Mevlid Kandili Mesajı

Başkan Büyükkılıç, KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı Açılış Töreni’ne Katıldı

BAŞKAN CANPOLAT’TAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

SEYRANTEPE İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİME AÇILDI

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

ŞAHİN: ROMA İLE NAPOLİ İLE YARIŞAN GAZİANTEP’İN DÜNYAYA SÖYLEYECEĞİ BAŞKA BİR SÖZÜ VAR

BESRA VE SİBEL MADALYALARIYLA BAŞKAN KAVUŞ’U ZİYARET ETTİ

32.5°