Haydi Niğdeliler Çeyrek Final Aşkına

AK PARTİ 1.07.2024 16:13:49 0
Haydi Niğdeliler Çeyrek Final Aşkına

NİĞDE BELEDİYESİ, AVUSTURYA MAÇI İÇİN DE DEV EKRAN KURUYOR

Niğde Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın, 2024 Avrupa Şampiyonasında Avusturya ile yapacağı maç için Ömer Halisdemir Meydanı’na dev ekran kuracak. Niğdeliler, Çekya maçında olduğu gibi tarihi öneme sahip Avusturya karşılaşmasını da dev ekrandan izleyebilecek.

A Milli Takımımızın, Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’nda, 26 Haziran’da Çekya ile yaptığı son maç için Ömer Halisdemir Meydanı’na dev ekran kuran Niğde Belediyesi, ay yıldızlı ekibimizin yarın (2 Temmuz Salı) EURO 2024 son 16 turu maçında Avusturya ile yapacağı önemli karşılaşmayı da Niğdelilerin dev ekrandan izlemesine olanak sağlayacak.

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN DAVET

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, sporseverlere çağrıda bulunarak, A Milli Futbol Takımımızın Avusturya ile yapacağı maçı dev ekranlardan izlemeye davet etti.

MİLLİ HEYECANI BİRLİKTE YAŞAYALIM

Ay yıldızlı ekibimizin Avusturya maçını da kayıpsız atlatarak çeyrek finale yükselmesi için A Milli Takımımıza başarı dileyen Başkan Özdemir, “Milli heyecanı hep birlikte yaşamak için Ömer Halisdemir Meydanında buluşalım ve saat 22.00’de başlayacak karşılaşmada ay yıldızlı bayraklarımızla Millilerimizi destekleyelim” çağrısında bulundu.

Niğde,Niğde Belediyesi

Eyyübiye’de Tarihi Bölgeler İçin Yeni Uygulama