Haydi Çocuklar Eğlenceye

CHP 28.06.2024 18:01:44 0
Haydi Çocuklar Eğlenceye

Yaz Festivali’nin Adresi Ekin Mahallesi

Mamak’ta Yaz Festivalleri devam ediyor. Geçtiğimiz ay 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde Uluslararası Yaz Festivali ile Mamaklıların gönüllerince eğlendiği yaz etkinliğine yenisi eklendi. Mamak Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek yaz festivalinin bu kez adresi Ekin Mahallesi Rauf Denktaş Parkı. 10 gün sürecek festival bu akşam başlıyor.

Etkinlikler doludizgin devam edecek

7’den 70’e her yaştan ve her kesimden ilçe sakininin yaz aylarını keyifli yaşaması için zengin içerikli etkinlikler düzenleyen Mamak Belediyesi, yine eğlenceli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Sihirbaz gösterileri, ödüllü yarışmalar, köpük Show, DJ Performansı, palyaço ve mahalli sanatçıların konserlerinin 10 gün boyunca devam edeceği Yaz Festivali’nde, yöresel ürünler stantlarının yanı sıra çocuklar için de oyun alanları oluşturulacak. Festival sabah saat 10.00’dan akşam 20.00’a kadar sürecek.
Ankara,Mamak Belediyesi

Büyükşehir'den Yılkı Atına 5 Saat Süren Tedavi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı