Haydi Çeyrek Finalde Millilerimize Hep Birlikte Desteğe

AK PARTİ 5.07.2024 13:47:53 0
Haydi Çeyrek Finalde Millilerimize Hep Birlikte Desteğe

A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024 çeyrek finalde 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile oynayacağı zorlu karşılaşma Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Dulkadiroğlu Ballıca İlkokulu bahçesinde kurulacak dev ekranlarda canlı yayınlanacak.

Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Futbol Takımımızın grup ve son 16 turunda oynadığı müsabakaları dev ekranlarda futbolseverlerle buluşturan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Millilerin çeyrek final heyecanına da eşlik edecek. Millilerimizin çeyrek finalde 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile oynayacağı zorlu karşılaşma Onikişubat’ta Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi, Dulkadiroğlu’nda ise Ballıca Mahallesi 11. Sokak’ta bulunan Ballıca İlkokulu bahçesinde kurulacak dev ekranlarda canlı yayınlanacak. Futbolseverler, Milli Takımımızın yarı finale yükselerek tarih yazmak için çıkacağı zorlu müsabakayı dev ekranlardan takip edebilecek. Büyükşehir Belediyesi, tüm vatandaşları saat 22.00’da başlayacak dev müsabakayı dev ekranlardan izlemeye ve Millilerimize desteğe davet etti.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Büyükşehir Kent Orkestrası efsane parçalarla Yenikent’e neşe götürdü

Büyükşehir bu söyleşide ‘akran zorbalığına’ dikkat çekti: “Kimse sorunlu değil, herkes sorumludur”

CHP Yıldırım İlçe Yönetiminden Başkan Aydın’a Ziyaret