HAYDİ AKSARAY MAÇA!

AK PARTİ 11.10.2024 10:43:28 0
HAYDİ AKSARAY MAÇA!

HAYDİ AKSARAY MAÇA!

 

MOTOLUX 68 AKSARAYSPOR, ÇİMENTAŞ ELAZIĞSPOR'U AĞIRLIYOR

 

BAŞKAN DİNÇER'DEN MAÇA DAVET! “SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ”

 

Motolux 68 Aksarayspor, 2. Lig Kırmızı Grup'ta bu hafta kendi sahasında Çimentaş Elazığspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Lige fırtına gibi bir başlangıç yapan siyah beyazlılar, geride kalan 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek, topladıkları puanlarla dikkatleri üzerine çekti. Oynadıkları etkili futbol ile 14 gol atmayı başaran Motolux 68 Aksarayspor, kalesinde sadece 3 gol gördü ve şu anda lider konumda bulunuyor. Bu performans ile siyah beyazlı renklere gönül veren taraftarlarını heyecanlandırıyor.

 

Çimentaş Elazığspor, bu önemli mücadelede zirveye oynayan bir rakip olarak sahada yer alacak. Elâzığ temsilcisi, zorlu Aksaray deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Her iki takımın da hedeflerinin yüksek olduğu bu maç, Aksaray'da büyük bir heyecan yaratıyor.

 

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bu karşılaşma öncesinde Aksaray halkına önemli bir çağrıda bulundu. Başkan Dinçer, “Haydi Aksaray, maça! Motolux 68 Aksarayspor'u yalnız bırakmayalım. Hep birlikte, zafer için tribünleri dolduralım,” ifadelerini kullandı. Aksaraylıların, siyah beyazlıların başarılı bir sezon geçirmesi için göstereceği desteğin önemine değinen Başkan Dinçer, “Sen yoksan bir eksiğiz. Herkesi takıma sahip çıkmaya, destek olmaya ve takımın yanında olmaya davet ediyorum,” dedi.

 

Bu önemli mücadelede, taraftarının destekleriyle Motolux 68 Aksarayspor önemli bir desteği yanına alacak. Aksaraylı futbolseverlerin, stadyumu doldurarak takımlarına büyük bir motivasyon sağlayacakları tahmin ediliyor.

Aksaraylı futbol severlerin dağılgan stadyumu tıklım tıklım doldurmasının beklendiği bu önemli mücadele, pazar günü saat 15:00'te oynanacak.


Aksaray,Aksaray Belediyesi

ÜNYE OSB’DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, LAHEY DÜNYA YEREL YÖNETİMLER FORUMUNA KATILDI

Sosyal Yardım Başvuruları e-Devlet’e Taşındı

HAYDİ AKSARAY MAÇA!

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, "BAYRAMHACI, TÜRKİYENİN YENİ TURİZM MERKEZİ OLACAK"

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş Enerji Kentleri Birliği Toplantısına Katıldı

Pendik Belediyesinin 2025 Yılı Bütçesi Kabul Edildi

Yusuf Alemdar Irak Başkonsolosu Hamed’i ağırladı: “Bu coğrafyada geleceğe kardeşlik duygusuyla bakarak hareket ediyoruz”

3 bin metrelik hat ile Ferizli’nin iki mahallesine kesintisiz içme suyu

28.9°