HATALI PARK YAPANLARA ZABITA'DAN TAVİZ YOK

AK PARTİ 28.10.2024 01:37:36 0
HATALI PARK YAPANLARA ZABITA

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, trafik polisleriyle iş birliği içerisinde kaldırımları, otobüs duraklarını ve engelli geçişlerini denetleyerek kurallara aykırı park eden araçlara cezai işlem uyguladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir genelindeki denetim ve çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Trafik zabıta ekipleri, trafik polisleriyle iş birliği yaparak denetim gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda otobüs durakları, engelli geçiş alanları ve kaldırımlara park edilen araçların sahiplerine cezai işlem uygulandı. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz, şehrimizin paydaş kurumları ile çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın kullanımına açık alanlara araçların park edilerek can güvenliğinin tehlikeye düşürülmesine müsaade etmeyeceğiz. Denetimlerimiz sürecek” denildi.

Trabzon,Trabzon Belediyesi

Büyükşehir, Şehir Merkezinde Yolları Bir Bir Yeniliyor

Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Panayırı Coşkusu Başladı!

ÖĞRENCİLER AVUSTRALYA ÇÖLLERİNDE YAŞAYAN SAKALLI EJDERLE KONYA TROPİKAL KELEBEK BAHÇESİ’NDE TANIŞIYOR

20 milyon liralık proje ile Sakarya’ya 15 yeni su alma yapısı

ADARAY’ın sefer saatleri ve fiyat tarifesi belli oldu

Başkan Görgel: “Sevgi ve Hoşgörü ile Bir Aradayız”