Hande Yener Tekirdağ’ı salladı

CHP 16.06.2024 07:10:59 0
Hande Yener Tekirdağ’ı salladı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen 58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, yıllarca unutulmayacak bir konsere ev sahipliği yaptı. Türk Pop müziğin Kraliçesi Hande Yener, şarkılarının yanı sıra sahne performansı ile adeta Tekirdağ’ı salladı.

Süleymanpaşa Belediyesinin organize ettiği ve bu yıl 58’incisi düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, Macar Günü temalı gündüz etkinliklerinin ardından, ana sahnede muhteşem gösteriler ve konserlere ev sahipliği yaptı.

MACAR HALK MÜZİĞİ TEMSİLCİSİ TİLLA TÖRÖK’TEN AŞIK VEYSEL SÜRPRİZİ

Üçüncü günün ana sahnedeki ilk konuğu, Macaristan’dan gelen ve Kiraz Festivali’nde üst üste ikinci kez sahne alan Tilla Török oldu. Macar etnik müziğinin en önemli temsilcilerinden biri olan ekip, geleneksel Macar çalgılarının yanı sıra bağlama, ut gibi ortak kültürümüzü temsil eden enstrümanlarla seslendirdikleri Macar halk ezgilerinin dışında Âşık Veysel’ın ölümsüz eseri Uzun İnce Bir Yoldayım türküsünü de kendi tarzında yorumlayarak büyük alkış aldı.

URBAN VERBUNK DANS TOPLULUĞU FARKLI BİR SOLUK GETİRDİ

Tilla Török’ün ardından sahne yine bir Macar ekibi ağırladı. Urban Verbunk Modern Macar Halk Dansları Topluluğu, geleneksel Macar danslarını modern müzikler ve figürlerle yorumladıkları gösterileriyle ilgi odağı oldu. Yüksel enerjili danslarıyla 1 saat boyunca sahnede kalan topluluk Kiraz Festivali’ne farklı bir soluk getirdi.

KÖFN HAYRANLARINI MEST ETTİ

Macar ekiplerin ardından son dönemin en çok dinlenen ve sevilen gruplarından biri olan Köfn popüler olan şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Duygusal şarkılarını elektronik altyapılarla birleştiren Köfn, yaklaşık 1 buçuk saatlik performansıyla hayranlarını mest etti.

HANDE YENER’DEN YILLARCA UNUTULMAYACAK KONSER

Gecenin son konuğu ve 58. Kiraz Festivali’nin ağır topu; Türk Pop müziğinin Kraliçesi olarak anılan Hande Yener oldu. Yener, iki saate yakın sahnede kalarak en sevilen şarkılarını konser alanını dolduran on binlerle birlikte söyledi. Şarkıları kadar sahne performansı ve dans ekibiyle de izleyenleri kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı, Kiraz Festivali’ne kelimenin tam anlamıyla damgasını vurdu. 60 binden fazla dinleyici ile festival rekorunun kırıldığı gecede eğlence ve coşku doruğa çıkarken, Hande Yener bitmeyen enerjisi ile Tekirdağlılara yıllarca unutulmayacak bir gece yaşattı.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR ÇİÇEK VE KİRAZ TAKDİM ETTİ

Sahne alan topluluk ve şarkıcıları sahnede ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Tilla Török, Köfn ve Hande Yener’e çiçek ve festivalin simgesi Naip Kirazı takdim etti. Urban Verbunk Dans Topluluğunu sahnede tebrik ederek hediyelerini veren isim ise Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku oldu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen 58. Kiraz Festivali’nin üçüncü gün ana sahne etkinliklerini; Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ile CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli ve çok sayıda basın mensubu da ilgiyle takip etti.


Tekirdağ,Süleymanpaşa Belediyesi

PAMUKKALELİ SPORCU MİLLİ FORMAYLA AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ

KARTAL BELEDİYESİ KREŞ KAYITLARI İÇİN NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİLDİ

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAYRAMINDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKÂNI

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

CHP Grup Başkanvekili Başarır’dan, Başkan Kocagöz’e ziyaret.

ODUNPAZARI BELEDİYESİ ÇOCUKLAR İÇİN HALK MERKEZLERİNDE ‘YAZ ATÖLYELERİ’ AÇIYOR

Bayraklı’da evde bakım hizmeti başladı

Yoga tutkunları Bayraklı’da buluştu

34.8°