AK PARTİ 26.09.2024 23:43:14 0
HAMARAT VE TAVLI’DAN EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ilçede devam eden eğitim yatırımlarını yerinde inceledi. İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan’ın da bulunduğu incelemelerde Ünye’de çalışmaları devam eden “Emine Görgülü Ortaokulu inşaatı, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AFAD konutları” inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılan Saraçlı Anaokulu’nu da ziyaret eden Milletvekili Hamarat ve Başkan Tavlı öğrencilerle bir araya geldi.

Milletvekili Hamarat ziyaretler kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni de ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi.

Ordu,Ünye Belediyesi

Başkan Doğan “İtfaiye Haftasını” kutladı

BAŞKAN ŞAHİN, KARDEŞ ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Sandıklı Belediyesi’nden 25 Eylül Eczacılık Günü’nde Eczacılara Ziyaret