HALK GÜNÜ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

CHP 8.09.2024 00:16:14 0
HALK GÜNÜ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
Her hafta cuma günü 10.00 ile 12.00 arasında düzenlenen Halk Günü Toplantısı, Belediye Başkan Yardımcımız Haşim Ertekin başkanlığında gerçekleştirildi.

Vatandaşlarımızın ilgi ve katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Başkan Yardımcımız Haşim Ertekin ve birim müdürlerimiz; konferans salonumuzda vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep, öneri ve şikayetleri dinledi.

Gerekli notların alındığı toplantıda, talepler doğrultusunda ilgili müdürlükleri görevlendiren Başkan Yardımcımız Ertekin, konuların takipçisi olacağını belirterek, toplantıların önemine vurgu yaptı.

Halk Günü’ne katılan vatandaşlarımız uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Yardımcımız Ertekin’e teşekkürlerini sundu. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

MUDANYA’NIN İLK SUTOPU ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İZMİT BELEDİYESİNDEN YEŞİLOVA MAHALLESİNDE YOĞUN ASFALT MESAİSİ

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN AŞAĞI SÖĞÜTÖNÜ’NDE YOL ÇALIŞMASI

BAŞKAN KURT: “ÇİFTELER KÖY ENSTİTÜSÜNÜ RESTORE ETMEK İSTİYORUZ, İZİN VERMİYORLAR”

KENTİN İÇİN HAREKETE GEÇ!

Ayanoğlu Mahallesi, çocuklarla şenlendi

Başkan Tugay: Üreticilerimizin her zaman yanında olacağız

Bolu Belediyesi halka kandil helvası ikram etti

VELİKÖY ÇOCUK AKADEMİMİZ HİZMETE AÇILDI