HALK AKADEMİMİZDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

CHP 28.10.2024 16:07:09 0
HALK AKADEMİMİZDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi öğretmen ve öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101’inci yıl dönümünü Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle kutladı.

KOREOGRAFİ GÖSTERİSİ YAPILDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kentimizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle başladı. Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Halk Akademisi tarafından da Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 101’inci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama programı düzenlendi. Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, Halk Akademisi öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan koreografi gösterisi ile başladı.

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR

Öğrencilerimizin ellerindeki kartonlarla gerçekleştirdiği, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun” ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözü ile al yıldızlı Türk Bayrağı koreografi gösterisi büyük beğeni topladı. Halk Akademisi öğrencilerimizin muhteşem koreografi gösteriminin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve hep birlikte büyük bir coşkuyla İstiklal Marşımız okundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, günün anısına okunan şiirlerle sona erdi.

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 101’inci yıl dönümü dolayısıyla 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlenecek. Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 101’inci, Çerkezköy’ümüzün düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü dolayısı ile de İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü sahasında resmi tören düzenlenecek.   

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Salı günü saat 14.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak olan Kurtuluş Koşusu ile devam edecek. Kutlamalar saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak olan Fener Alayı ve 20.30’da Kent Meydanı’nda düzenlenecek olan Hakan Altun konseri ile sona erecek.


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi

Hoş Geldin Bebek Çantası Satın Alınacaktır

Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı

BELEDİYE MECLİSİ 1 KASIM´DA TOPLANIYOR

Denizli Kitap Fuarı sona erdi

TİYATRO İCRA TOPLULUĞUMUZUN YENİ YÜZLERİ YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

YILMAZ’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

ESKİ KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ALİ DURANOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

Kepez’den Cumhuriyet’in 101. Yılına özel kortej

Kepez’in şefkat eli bir aileye daha uzandı

19.2°