HALİLİYE’DE ÜSTYAPI ATAĞI İLE SOKAKLAR ONARILIYOR

Haliliye Belediyesi, deforme olmuş yollarda sürdürdüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarını İpekyol, Bahçelievler, Şair Nabi ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde sürdürüyor. Mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmaları ile daha konforlu yollar hizmete sunuluyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Üstyapı hizmetleriyle daha konforlu ve ulaşımı kolaylaştıran yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunan Fen İşleri Müdürlüğü, merkez mahallelerde uzun süreli kullanım ile deforme olan yolları onarmaya devam ediyor. Bu kapsamda; çalışmalarını periyodik olarak yürüten ekipler, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 11 ekip ile sokakları güzelleştiriyor. İpekyol, Bahçelievler, Şair Nabi ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde yürütülen üstyapı hizmetleriyle kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla sokaklar, ilk günkü görünümünü kazanıyor. Mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmaları için Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkürlerini ileten Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Şükrü Akcan ise, “Şu anda parke taşı olsun, üst çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Geriye kalan tüm sokaklarımızda kısa sürede çalışmaları bitirmeye çalışacağız. Fen İşleri ekibine başta Mehmet Canpolat ve Fen İşleri Başkan Yardımcımıza saygılarımı sunuyorum, çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” sözleriyle, memnuniyetini dile getirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise merkez ve kırsal mahallerdeki hummalı çalışmaların periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.

Şanlıurfa,Haliliye Belediyesi

İLAN

Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel’in anısını yaşatacak

Başkan Özer: Halkın İradesinin Gasp Edilmesine İzin Vermeyeceğiz