HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA ÜCRETSİZ DİYETİSYEN HİZMETİ

AK PARTİ 27.09.2024 10:35:29 0
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA ÜCRETSİZ DİYETİSYEN HİZMETİ

Haliliye Belediyesi tarafından sunulan diyetisyen hizmeti ile kadınlara, sağlıklı ve dengeli beslenme için ücretsiz ölçüm yapılıyor. Kilo, kas ve yağ oranlarına göre verilen menü listesini uygulayan kadınlar, periyodik olarak yapılan kontroller ile sağlıklı kalmanın ipuçlarını öğreniyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile vatandaşlara dokunacak projeleri hizmete sunan Haliliye Belediyesi, ücretsiz diyetisyen hizmeti ile sosyal belediyecilikte fark yaratıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki kurs merkezlerinden faydalanan kursiyer kadınlara ve vatandaşlara, ücretsiz sağlıklı ve dengeli beslenme danışmanlık hizmeti veriliyor. Belediye bünyesinde görev yapan diyetisyen Mehmet Kaplan, Milletevleri ve Hanımlar Konağındaki kursiyerlere sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için ölçüm yapıyor. Kadınların sağlık durumlarına ve tercihlerine yönelik uygun beslenme planları oluşturan diyetisyen, ideal kilosuna ulaşmak isteyen kursiyerlere diyet listesi oluşturuyor. Kadınların kilo, yağ ve kas oranlarına göre oluşturulan menü ile sağlıklı kalmaları hedeflenirken, diyetisyen tarafından periyodik olarak yapılan ziyaretlerle kontroller sağlanıyor. Kadınların kısa süre içerisindeki gelişimlerini kayda alan diyetisyen, merak edilen soruları yanıtlayarak, kursiyerleri bilgilendiriyor. Haliliye Belediyesi’nin ücretsiz sunduğu hizmet ile daha sağlıklı beslendiklerini ve sağlıklarına dikkat ettiklerini ifade eden kadınlar ise Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor. Osmangazi Hanımlar Konağında spor kursu öğrencisi olan İslim Çetinkaya da, memnuniyetini dile getirerek, “Buraya spor salonuna geliyoruz, sağlımız için kilo veriyoruz. Arkadaşlarımız hepsi çok memnun. Diyetisyen geliyor, sağlığımız için bizle ilgileniyor, ne gerekiyorsa söylüyor. Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’ çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kilo, yağ ve kas oranlarına göre menü planlaması oluşturulduğunu söyleyen Haliliye Belediyesi Diyetisyeni Mehmet Kaplan ise, “Bugün, Osmangazi Hanımlar Konağımızdayız. Spor ve diğer kurslarımıza gelen vatandaşlarımıza sağlıklı beslenme danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Vatandaşlarımızın, nasıl daha sağlıklı beslenebileceklerine dair bilgiler veriyoruz, vücut ölçümleri yapıyoruz. Kilo, yağ ve kas oranlarını kontrol ediyoruz. Kan tahlili değerlendirmesine göre menü planlaması yapıyoruz. Sağlıklı bir Haliliye için tüm vatandaşlarımız bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Devteyşti Mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde hafta içi her gün 08.00 - 17.00 saatleri arasında verilen hizmetten vatandaşların faydalanabileceği belirtildi.


Şanlıurfa,Haliliye Belediyesi

HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA ÜCRETSİZ DİYETİSYEN HİZMETİ

KÂĞITHANE’NİN DOĞAL GÜZELLİKLERİ KORUMA ALTINDA

MERAM BEREKETLİ BİR SEZON DAHA YAŞIYOR

Genç ve Öğrenci Dostu Kayseri Büyükşehir Tüm İmkânları ile Gençlerin Yanında

“Ahilik, Toplumsal Dayanışmayı En Güzel Şekilde Yansıtan Hayat Felsefesidir”

Osmanlı mirası Taraklı’nın ulaşımı şimdi yepyeni yüzüyle: Turizm bölgesine cazibe kattı

Geleneksel Ahilik Haftası, Sandıklı’da Kültürel Bir Şölen Haline Dönüştü

Pendik 9. Kitap Fuarı

Çiftçiler Belediyemizin Desteklerinden Memnun

30.6°