HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE ÜCRETSİZ DERSHANE HİZMETİ

Haliliye Belediyesi’nin eğitime yönelik faaliyetleriyle öğrenciler, üniversiteye hazırlık kursuyla hayallerine hazırlanıyor. Uzman öğretmenlerin ders anlatımı ve soru çözümleriyle ücretsiz dershane hizmeti alan gençler, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

Haliliye Belediyesi, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve eğitime önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Eğitime öncelik veren projelerle gençleri geleceğe hazırlayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bünyesindeki kütüphane ve okuma salonlarının yanı sıra ücretsiz dershane hizmeti veren Üniversiteye Hazırlık Kursu ile öğrencileri sınav maratonunda yalnız bırakmıyor. Üniversiteye hazırlık kursunda uzman eğitmenler eşliğinde çeşitli branşlarda ders alan öğrenciler, haftanın 4 günü aldıkları eğitimin ardından Cuma günleri yapılan soru çözümleriyle eksik konularını pekiştiriyor. Ücretsiz dershane hizmetinin verildiği kursta geleğe emin adımlarla hazırlanan gençler, Cumartesi günleri yapılan deneme sınavlarıyla da kendilerini ölçme şansı yakalıyor. ÖSYM formatında gerçekleşen deneme sınavları sayesinde heyecanlarını kontrol etmeyi öğrenen gençler, zaman kontrolünü ise daha iyi şekilde sağlamayı öğreniyor. Mezuna kalan ve sınava ilk kez girecek öğrenciler, deneyimli hocalar nezaretinde hayallerine hazırlandıklarını belirterek, konu anlatımı, deneme sınavları ve etütlerle verimli bir çalışma ortamının sunulduğunu ifade etti. Eğitime yönelik sağlanan imkanlardan ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkür eden kursiyerler, “Çok güzel bir proje. Buraya gelip, ders veren hocalarımız daha önce uzun yıllar MEB’de görev yapmış, deneyimli hocalarımız. Derslerimiz güzel geçiyor. Her Cumartesi denemelerimiz var. Günde 4 saat, haftada 4 gün ders görüyoruz. Memnunuz buradan, Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise ücretsiz dershane hizmetinden yararlanmak isteyen gençlerin Cengiz Topel İlkokulunda kayıt oluşturabilecekleri kaydedildi.

Şanlıurfa,Haliliye Belediyesi

Büyükşehir’den Ağır Tonajlı Araçlara Sıkı Denetim

Başkan Vekili Özçilingir, spora her alanda destek sözü verdi

Merkezefendi Halk Et’in Açılış Töreni Yapıldı

FRİG VADİSİ CUMHURİYET TURU

Büyükşehir ile Latin ve nostalji rüzgarı esecek

Kardeş kent Kırcaali’den dostluk ziyareti

Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi

Kübranur, Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi Sayesinde Tam 26 Kilo Verdi

Serhat Kalkınma Ajansı’nın 95. Yönetimi Kurulu Toplantısı'na Eş Başkanımız ve Başkan Yardımcımız katılım sağladı.

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN AKRAN ZORBALIĞI VE SAĞLIKLI BESLENME ÜZERİNE EĞİTİCİ SEMİNER

Başkan Böcek’ten gençlere tavsiyeler

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, YÖREX 13.Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışına katıldı.

KONYA BÜYÜKŞEHİR’İN 28 İLÇEDEKİ KIŞ SPOR OKULLARINDA KAYIT HEYECANI

AVNİ AKER GÜNLERİNİ HATIRLATAN MUHTEŞEM TURNUVA SONA ERDİ

Ortahisar Belediyesi 2025 Mali Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçesi kabul edildi.

Başkan Öztaş’a Sandıklı Kalkındırma Derneği’nden Ziyaret

Yeşilyurt’ta Öğrencilere Tarım Sevgisi Aşılanıyor

ADALET BAKANI TUNÇ, MECLİS'TE GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Eşbaşkanlar Van'ın yöresel yemeklerinden helîse ve sengesîr pişirdi