HALİLİYE BELEDİYESİ PSİKOLOGLARINDAN ÇOCUKLARA DESTEK

Haliliye Belediyesi bünyesindeki psikologlar, çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Yeniköy İlkokulunu ziyaret etti. Çeşitli aktiviteler ile çocuklarla zaman geçiren psikologlar, miniklere unutulmaz bir gün yaşattı.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Psikososyal Destek Birimi ile hayatın her kesiminde vatandaşlara dokunmaya devam ediyor.

Psikososyal Destek Biriminde görev alan psikologlar, hem hane ziyaretleri hem de Ahmet Yesevi Milletevindeki merkez aracılığıyla vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Başta gençler ve kadınlar olmak üzere düzenlenen eğitimlerle her zaman yanlarında olan psikologlar, okul ziyaretleriyle de çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. Çocukların sosyal, görsel, işitsel zekalarına destek olmak, yeteneklerini ortaya çıkarmak için miniklerle buluşan psikologlar, çeşitli etkinliklerle gelişimlerine katkı sağlıyor. Bu kapsamda; Yeniköy İlkokulunda kırsaldaki çocuklarla bir araya gelen psikologlar, oyunlarla miniklere unutamayacakları bir gün yaşatıyor. Yeniköy İlkokul öğrencileriyle şarkılar eşliğinde zaman geçiren ekipler, çocuklara motor becerilerini geliştiren aktiviteler ile keyifli zaman geçirecekleri bir alan sunuyor. Çeşitli yarışmalar ve etkinlikler ile akranlarıyla zaman geçiren miniklerin mutluluğu ise gözlerine yansıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Psikososyal Destek Biriminin kadın, genç ve çocuklara yönelik programlarının devam edeceği belirtildi.

Şanlıurfa,Haliliye Belediyesi

BAŞKANIMIZ, ANKARA’DA BAŞTA İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZ OLMAK ÜZERE BİRÇOK KURUMA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK

MARSU, Su Sayaçlarının Değişimini Sürdürüyor

Türk Kadınlar Birliği, Ortahisar Belediyesi ev sahipliğinde sergi açtı

Çevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından belediyemize kazıcı ve yükleyici hibe edildi.

Başkan Zeyrek, Kent Konseyi Başkanı Bayraktar’ı Konuk Etti

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ANNE ADAYLARINA DESTEK; GEBELİK OKULU SEMİNERLERİ BAŞLADI

BAŞKAN TAVLI’DAN MİLLETVEKİLİ ÖZER’E TEŞEKKÜR

3. KLEOPATRA BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR