HALİLİYE BELEDİYESİ İLE DÜNYA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

AK PARTİ 28.06.2024 13:52:56 0
HALİLİYE BELEDİYESİ İLE DÜNYA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Haliliye Belediyespor bünyesindeki Milli Sporcu Abdulsemet Ocakoğlu, bilek güreşi dalında Avrupa Şampiyonu olarak, Slovakya’da Türk Bayrağını dalgalandırdı. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasına hazırlanan genç sporcu, destekleri için Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ederek, hedefinin ise Dünya Şampiyonluğu olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve spora yatırımları ile Şanlıurfalı gençler, Türk Bayrağını birçok ülkede dalgalandırmaya devam ediyor.

Haliliye Belediyespor bünyesindeki Milli Sporcu Abdulsemet Ocakoğlu, bilek güreşi kursundan aldığı eğitim ile başarıdan başarıya koşuyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hizmet veren spor merkezlerinde müsabakalara hazırlanan 22 yaşındaki genç sporcu, katıldığı çeşitli müsabakalardan dereceler ile dönüyor. Başarısıyla göz dolduran Ocakoğlu, Mayıs ayında Slovakya’nın başkenti Bratislava’da düzenlenen ve 29 ülkeden 1000 sporcunun katıldığı Paralimpik Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Milli Takım adına ter döktü. Rakiplerini yenen ve altın madalyanın sahibi olan Ocakoğlu, Avrupa Şampiyonu olarak, Türk bayrağını Slovakya’da dalgalandırdı.

Avrupa Şampiyonluğu ile Şanlıurfa’nın da gururu olan Haliliyeli sporcu Ocakoğlu, yaşadığı heyecanı şu sözlerle ifade etti: “İlk Liselerarası Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldum ve ardından Milli Takım seçmelerine gitmeye hak kazandım. Orada Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma girdim. Çeşitli derecelerde Türkiye ve Avrupa Şampiyonlukları kazandım. En son hayalim olan Avrupa Şampiyonluğuna ulaştım. Mayıs ayında Slovakya’da yapılan yarışmada Avrupa Şampiyonu oldum. Bayrağımı açtım, İstiklal Marşımızı okuttum. Benim için çok büyük bir gururdu.”

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Başkan Mehmet Canpolat’a desteklerinden ötürü teşekkür eden Ocakoğlu, şimdiki hedefinin ise Moldova’da gerçekleşecek olan Dünya Şampiyonluğu olduğunu belirtti. Ocakoğlu, “Şimdi önümüzde Moldova’da yapılacak olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası var. İnşallah orada Dünya Şampiyonu olmak istiyorum. Geçen yıl Dünya ikincisi olmuştum, Dünya Şampiyonluğu kıl payı kaçmıştı. Şimdi ise inşallah Dünya Şampiyonu olacağım. Bu yolda bana destek veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.


Şanlıurfa,Haliliye Belediyesi

BİLGEHANELERDEN LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAŞKAN GENÇ, ANKARA’DA TRABZON İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNACAK

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere 2 Milyon 479 Bin Tl'lik Hizmet

Büyükşehir'in Yaz Bilim Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir'den RHG Enertürk Enerji Stadyumu'na Çim Serimi Çalışması

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

ROOTSTRİNGE / ATATÜRKÇÜYÜZ S#KİM ERDOĞANI!!!

ROOTSTRİNGE / BU ŞEHRİ SİZE YEDİRMEYİZ

Meram Sohbetlerinin Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Ahmet Çaycı, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MERAM’I ANLATTI

32.3°