HALİLİYE BELEDİYESİ, BAYRAMIN İLK GÜNÜ TÜM EKİPLERİYLE SEFERBER OLDU

AK PARTİ 16.06.2024 13:37:03 0
HALİLİYE BELEDİYESİ, BAYRAMIN İLK GÜNÜ TÜM EKİPLERİYLE SEFERBER OLDU

Kurban Bayramı hazırlıklarını titizlikle yürüten Haliliye Belediyesi, bayramın birinci günü tüm ekipleriyle seferber oldu. Bayram namazı sonrası kurban poşeti dağıtan ekipler, kurban kesim yerlerini de sık sık denetledi.

Haliliye Belediyesi, vatandaşların bayramı huzur içerisinde geçirmesini sağlamak için Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı 600 personel ile çalışmalarını yürütüyor.

Bayram namazı sonrası ve kurban kesim yerlerinde vatandaşlara 8 ton kurban poşeti dağıtan Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm ekipmanlarıyla kurban kesim yerlerinde vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Kurbanlıkların temiz bir ortamda kesilmesi ve vatandaşların hiçbir olumsuzluk yaşamaması için kurban kesim yerlerini dezenfekte eden ekipler, 80 adet kanca, el arabası, kürek, sıvı sabun ve çöp konteynerleriyle vatandaşlara hijyenik alan sunuyor. Kötü koku ve görüntünün önüne geçilmesi için kesim yerlerindeki çöp konteynerlerini ve mazgalları sıklıkla temizleyen ekipler, kapsamlı temizlik çalışmasını tüm noktalarda sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarıyla sahada görev alan Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise kurban kesim ve satış yerlerini denetlemeye devam ediyor. Kurban satış yerlerinde satıcıları bilgilendiren ekipler, alanlarda sabit ekip bulundurarak, vatandaşların huzur ve güven içerisinde alışveriş yapmasını sağlıyor.

Öte yandan, Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise vatandaşların bayram boyunca yaşayabilecekleri olumsuzlukları “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla aktarabileceği ifade edildi. 

 


Şanlıurfa,Haliliye Belediyesi

MERAM BELEDİYESPORLU ABDULLAH DÖNMEZ AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Büyükşehir o güzergâhı kullanacak sürücüleri uyardı

Belediyemiz Temizlik Ekiplerinden Bayram Mesaisi

Büyükşehir SGM’lerde yaz kursları kayıtları başladı

SİVEREK’TEKİ CAMİLER GÜL KOKACAK

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 4 ADET KİRALIK ECZANE YERİ İHALESİ

Başkanımız Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti

YILDIRIM AİLESİ BAYRAMLAŞTI

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ

35.6°