Hakkari Belediye Eşbaşkanı Tekçe’den Eşbaşkanlara ziyaret

DİĞER 10.10.2024 00:31:59 0
Hakkari Belediye Eşbaşkanı Tekçe’den Eşbaşkanlara ziyaret

Kayyım atanan Hakkari Belediye Eşbaşkanı Viyan Tekçe, Eşbaşkan Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan’ı ziyaret etti.

3 Haziran tarihinde kayyımın atandığı ve Eşbaşkan Mehmet Sıddık Akış’ın görevden alınarak tutuklandığı Hakkari’nin Belediye Eşbaşkanı Viyan Tekçe, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan’ı ziyaret etti.

Belediyelerine kayyım atandığı süreçte verdikleri destek ve gösterdikleri dayanışma için Eşbaşkanlara teşekkür eden Tekçe, görevlerinde başarılar diledi.

Eşbaşkan Şedal ve Zeydan ise, kayyım politikalarının çözümsüzlüğüne dikkat çekerek, Van Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Hakkari Belediyesi ve halkının yanında olduklarını dile getirdi.

Van,Van Belediyesi

Viranşehir Kırsalında Grup Yollarında Sathi Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

MUŞ BELEDİYESİ YOL YENİLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

Eş Başkan Türk, Mahalle Sakinlerinin Şikayetlerini Dinledi

İpekyolu Arama Kurtarma Ekibimizin 3. Grubu, İlk Yardım Eğitimine Başladı

Huzurlu Bir Kent İçin Zabıta Denetimleri Devam Ediyor

Büyükşehir, Eyyübiye’ye Grup Yolları Kazandırıyor