Tarih: 25.09.2024 19:44

Günün İlk Siftah Parası Başkan Esen’den

Facebook Twitter Linked-in

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, esnaflara yâren jesti yaptı. Bu yıl 37.si düzenlen Ahilik ve Yâran kutlamalarında esnafların iş yerlerine zarf gönderen Başkan Esen, içine temsili siftah parasının da yer aldığı kısa bir not bıraktı.

Kepenkler açıldı, sağ ayak ile dükkanlara girildi. Çankırı esnafını kapıya bırakılmış bir zarf karşıladı. İş yerini açan esnaf, zarfın içinde madeni para ve bir mesaj ile karşılaştı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in imzasının yer aldığı ve esnafların Ahilik ve Yâran Haftalarını kutladığı mesajda, “Hayırlı ve bol kazançlar diler, günün ilk siftahının iş yerinize bereket getirmesini temenni ederim.” ifadeleri yer aldı. Çankırı esnafı da Esen’in jestine kayıtsız kalmayarak çektikleri notu ve siftah parasını sosyal medya üzerinden yayınlayarak teşekkür mesajları ile karşılık verdi.

Çankırı,Çankırı Belediyesi

Orjinal Habere Git