Gümrük Muhafaza Ekipleri, 142 Milyon Liralık Kaçakçılık Girişimini Engelledi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdikleri operasyonlar sonucu, son iki haftada yaklaşık 142 milyon liralık kaçakçılık girişime engel oldu.

Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından son dönemde özellikle İstanbul, İzmir, Van ve Artvin'de yapılan operasyonlarda kaçakçılara büyük darbe indirildi.

Ekipler, risk analizi çerçevesinde yürüttüğü çalışmalar sonucu, İstanbul Pendik Limanı'nda yaklaşık 85 kilogram eroin, İstanbul Havalimanı'nda yaklaşık 36 kilogram esrar ve kokain türü uyuşturucu madde ele geçirdi.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda ise 562 marka ve modelde, aralarında elektronik sigara tütünü, şapka, ayakkabı, parfüm, oyun konsolu, projektör, gıda takviyesi, hayvan tarağının da olduğu yaklaşık 10 milyon liralık muhtelif eşyaya el konuldu.

Öte yandan, Kapıköy Gümrük Kapısı'nda yaklaşık 900 bin lira değerinde 82 kaçak cep telefonu, Sarp Gümrük Kapısı'nda tespih, eski kemer tokaları, kemer tokalarının üzerine işlenmiş madeni paralar, kaşıklar ve çeşitli eşyalar olmak üzere yaklaşık 1,1 milyon liralık kaçak ticari eşya ele geçirildi.

Gümrük Muhafaza ekiplerinin son 2 haftada ülkenin dört bir yanında gerçekleştirdiği operasyonlarda yaklaşık 142 milyon lira değerinde kaçakçılık girişimi engellenmiş oldu.

Olaylara ilişkin ilgili başsavcılıklar nezdinde soruşturma açıldı. ​​​​​​​

Ankara,Ticaret Bakanlığı

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN ANNELERİNİ MİSAFİR ETTİK

MANİSA’DAN HALK EKMEK FABRİKAMIZA ZİYARET

Başkan Özdemir’in Anneler Günü Mesajı

Başkan Özdemir: “Niğde’yi Birlikte Yönetmeye Devam Edeceğiz”

Mezarlık Ziyaretine Gelen Vatandaşlara Çiçek Dağıtıldı

Ticaret Bakanı Bolat, "İsrail'e Yönelik Kısıtlamaların Kaldırıldığı" İddiasını Yalanladı

TÜRKİYE SICAK HAVA BALONCULUĞUNDA ZİRVEDE

39. Amerikan-Türk Konferansı Dolayısıyla Resepsiyon Düzenlendi

Ticaret Bakanı Bolat, Türkiye ile ABD'nin, Ekonomik İlişkileri İleriye Götürmede Kararlı Olduğunu Vurguladı

Ticaret Bakanı Bolat, Amerikalı Mevkidaşı Raimondo ile Görüştü

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 39. Amerikan-Türk Konferansı'nda Konuştu

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİMİNDEN BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YOMRASPOR U15 TAKIMI BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

YAZARIMIZ ELİF ÖZCAN BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

İlçemize yeni atanan ve bugün görevine başlayan Kaymakamımız Sayın Sedat Akpınarı Belediye Başkanımız Ali Altuntaş ilçe protokolümüz ile birlikte karşıladı.

Şehit Halil İbrahim Atasagun un şahadetinin 16. yıl dönümünde Ailesine Ziyaret

Atakum’da anneler gününe özel program

ADALET BAKANLIĞI, ENGELLİ BİREYLER İÇİN VİDEO BROŞÜR YAYINLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Meclis'te engelli öğrencilerin resim sergisini gezdi