Tarih: 27.09.2024 15:50

GÜLSER SOKAKTA PARKE YOLDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kazımkarabekir Mahallesi Gülser Sokakta parke onarım bakım çalışmalarına başladı.

Kazımkarabekir Mahallesi’nde çalışmalarına başlayan ekipler, daha önceden tespit etmiş oldukları cadde ve sokaklarda parke, yol ve kaldırımda oluşan hasarların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Özellikle ağır tonajlı araçlardan ve yağışlardan dolayı kaynaklanan bozulmaların yaşandığı parke yollara kısa sürede müdahale ediliyor.

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren yetkililer: “Kazımkarabekir Mahallesi’nde önceden tespit etmiş olduğumuz alanlarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz. Gülser Sokakta bulunan parke yolda çökme ile birlikte bozulmalar meydana gelmişti. Bunların onarımını başladık. Diğer bölgelerde tespit etmiş olduğumuz alanlarda çalışmalarımız devam ediyor” dediler.

Yalova,Yalova Belediyesi

Orjinal Habere Git