GÜL KOKAN ŞEHİR “YOZGAT”

DİĞER 3.07.2024 13:11:16 0
GÜL KOKAN ŞEHİR “YOZGAT”

Şehrimizin genelinde ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Şehrimize hizmet için çalışırken, görsel olarak da şehrimize değer katmak için peyzaj çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından şehrimizin her köşesinde yapılan çalışmalar hemşehrilerimizin de takdirini kazanıyor.

CADDELER GÜL KOKUYOR

Şehrimizin en yoğun kullanılan gölgelerinden olan Lise Caddesi başta olmak üzere tüm mahallelerimizde düzenleme ve peyzaj çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz mahalle parklarımızdan yola kenarlarımıza kadar bulunan alanların tamamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dikilen rengarenk çiçekler şehrimize görsel olarak değer katarken tüm caddelerimiz gül kokusuna bürünüyor.

Yozgat,Yozgat Belediyesi

İtfaiye yangında mahsur kalan kedi yavrularını kurtardı

İtfaiyenin anında müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü

Yazar Mehmed Uzun’un anısına etkinlikler düzenlenecek

Göçmen Kadınlar Derneğinden dayanışma ziyareti

MUŞ BELEDİYESİ VE MUŞ BAROSU KADINLARA DESTEK İÇİN PROTOKOL İMZALADI

MUŞ KATI ATIK BELEDİYELER BİRLİĞİ OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KATI ATIK AKTARMA İSTASYONU VE TIBBI ATIK STERİLİZASYON MERKEZİ'NE ZİYARET

MUŞ'TA KADINLAR İÇİN YENİ SOSYAL ALAN: KADIN LOKALİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR!

MUŞ BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.