GÜL KOKAN ŞEHİR “YOZGAT”

DİĞER 3.07.2024 13:11:16 0
GÜL KOKAN ŞEHİR “YOZGAT”

Şehrimizin genelinde ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Şehrimize hizmet için çalışırken, görsel olarak da şehrimize değer katmak için peyzaj çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından şehrimizin her köşesinde yapılan çalışmalar hemşehrilerimizin de takdirini kazanıyor.

CADDELER GÜL KOKUYOR

Şehrimizin en yoğun kullanılan gölgelerinden olan Lise Caddesi başta olmak üzere tüm mahallelerimizde düzenleme ve peyzaj çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz mahalle parklarımızdan yola kenarlarımıza kadar bulunan alanların tamamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dikilen rengarenk çiçekler şehrimize görsel olarak değer katarken tüm caddelerimiz gül kokusuna bürünüyor.

Yozgat,Yozgat Belediyesi

YOMRA BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISI

Ücretsiz Yaz Spor Okulları 2 bin 750 çocuğun katılımıyla başladı

Van-Erciş Otobüs Seferleri Başlıyor