Güçlü Birliktelikle Aşkla Çalışmaya Devam

AK PARTİ 11.06.2024 13:39:17 0
Güçlü Birliktelikle Aşkla Çalışmaya Devam

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ile birlikte Dağdibi, Karaosman, Orta, Tekeler ve Tığcılar mahallelerinin muhtarları, mahalle başkanları ve yönetimleri ile buluştu. Başkan Işıksu, "Mahallelerimize yaptığımız çalışmaları değerlendirip yeni ihtiyaçları birlikte değerlendirdik. Bu güçlü birliktelikle Adapazarı'mızın huzur ve refahı için aşkla çalışmaya devam inşaallah" dedi.

Işıksu’dan Beş Mahalle Toplantısı

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç ve Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili ile birlikte Dağdibi, Karaosman, Orta, Tekeler ve Tığcılar mahallelerinin muhtarları, mahalle başkanları ve yönetimleri ile bir araya geldi. Toplantıda mahallelerde yapılan çalışmalar değerlendirildi ve yeni ihtiyaçlar üzerinee görüşmeler yapıldı.

Memnuniyet Var

Başkan Işıksu, mahallelerin huzur ve refahını artırmak için bu güçlü birliktelikle aşkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Işıksu, "Şehrin kalbi Adapazarı’mızda insan odaklı nitelikli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çok güzel bir istişare toplantısı yaptık. Bu güçlü birliktelikle Adapazarı'mızın huzur ve refahı için aşkla çalışmaya devam inşaallah." dedi. Toplantıya katılan muhtarlar ve mahalle başkanları da iş birliği içinde çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yakın Takip, Hızlı Çözüm

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan da toplantıda yaptığı konuşmada, "Mahallelerimizin ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz ve bu ihtiyaçlara hızlı çözümler üretmek için çaba sarf ediyoruz. Mutlu başkanımızla birlikte mahallelerimizin refahı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kararlılık Vurgusu

Toplantıda ele alınan konular ve çözüm önerileri doğrultusunda Adapazarı Belediyesi’nin mahallelerde gerçekleştireceği projelerin detayları görüşüldü. Başkan Işıksu, mahallelerin ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümler üretme konusunda kararlı olduklarını vurguladı.


Sakarya,Adapazarı Belediyesi

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ÖRNEK GÖSTERDİ

VATANDAŞLARDAN İNDİRİMLİ EKMEK TEŞEKKÜRÜ

BİZE EMANET OLAN CANLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Başkan Görgel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’ı Ağırladı

Sakarya kuvvetli sağanakla beklentinin üzerinde yağış aldı

Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şubesi’nden Başkan Büyükkılıç’a “Teşekkür” Plaketi

Vali Çiçek ile Başkan Büyükkılıç, Hazırlanan 10 Bin Kişilik Aşureyi Dağıttı

Başkan Görgel, Derepazarı Esnafıyla Buluştu

Deprem Bölgesi Belediye Başkanları Kahramanmaraş’ta Buluştu

29.9°