Gresor Tepesi Çöplerden Arınıyor, Yeşille Buluşuyor!

AK PARTİ 29.04.2024 12:38:07 0
Gresor Tepesi Çöplerden Arınıyor, Yeşille Buluşuyor!

Belediye Başkanı Taşkın, Gresor Tepesi'nde Çalışmaları İnceledi

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, Gresor Tepesi'nde yapılan çöp toplama çalışmalarını yerinde inceledi. Görsel düzenlemeler ve peyzaj çalışmaları ile Gresor Tepesi, şehrimizin yeni gözdesi haline gelecek.

Belediye Başkanı Taşkın, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, Gresor Tepesi'nin Patnos için önemli bir alan olduğunu ve burayı daha güzel bir hale getirmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Taşkın, "Gresor Tepesi, şehrimizin en güzel manzaralarına sahip olan bir yer. Burayı hem çöplerden temizliyor hem de görsel olarak düzenliyoruz. Ayrıca peyzaj çalışmaları ile de burayı şehrimizin yeni gözdesi haline getireceğiz" dedi.

Taşkın, Gresor Tepesi'nin hem turizm açısından hem de vatandaşların dinlenme ve eğlenme alanları açısından önemli olduğunu da kaydetti.

Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Gresor Tepesi'nde yapılan çöp toplama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalarda belediye ekipleri tarafından tepenin her köşesi titizlikle temizleniyor. Görsel düzenlemeler ve peyzaj çalışmaları da önümüzdeki günlerde başlayacak.

Gresor Tepesi Yeni Bir Görünüm Kazanacak

Gresor Tepesi'nde yapılacak çalışmalar ile burası daha temiz, daha düzenli ve daha güzel bir hale gelecek. Tepenin etrafına ağaçlar ve çiçekler dikilecek, oturma alanları ve yürüyüş parkurları oluşturulacak. Bu sayede Gresor Tepesi, Patnos'un yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelecek.

Ağrı,Patnos Belediyesi

Büyükşehir’in Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 Bin 757 Kişi “İş” Buldu

Büyükşehir’den Kaybis Açıklaması: “Kamu Malına Karşı Hassas Olunması İnsanî ve Millî Bir Görevimizdir”

Başkan Büyükkılıç’a İstihdam Fuarına “Ücretsiz Ulaşım” Teşekkürü