GLOBAL STARTUP AWARDS YARIN SAHİPLERİNİ BULACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) desteğiyle  ilk kez Türkiye’de organize edilen Global Startup Awards (GSA) zirvesi devam ediyor. Dün tanıtım toplantısıyla başlayan etkinlik GSA zirvesi ile devam ediyor. İstanbul’a gelen girişimciler, yatırımcılar ve sektör liderlerinin katıldığı toplantıda konuşan İBB Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Dr. Erol Özgüner, “İstanbul'daki girişimlerin, İBB'nin her zaman yanlarında olduğunu ve onları destekleyeceğini hissetmelerini istiyorum” dedi. Yarın akşam  gerçekleşecek ödül törenini heyecanla beklediklerini kaydeden Özgüner, “Bu iki günün tüm katılımcılar için çok faydalı olacağından eminim ve bir kez daha herkese başarılar diliyorum. İstanbul'da bu tür etkinliklerin gün geçtikçe daha fazla olmasını diliyorum, bu bizim için çok önemli. İBB her zaman sahada olacak” diye konuştu.

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen dünyanın en prestijli bağımsız startup ödül programı Global Startup Awards (GSA), ilk kez Türkiye’de gerçekleşiyor. Start-IST organizatörlüğünde, Garanti BBVA ana sponsorluğunda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin  (İBB) desteğiyle organize edilen etkinliğin ikinci günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki panaleller ve atölyelerle devam ediyor. Girişimciler, yatırımcılar ve sektör liderlerinin katıldığı oturumda konuşan İBB Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Dr. Erol Özgüner, İBB’nin girişimcilik faaliyetlerini yürüten Tech Istanbul kapsamında sunduğu desteklerinden anekdotlar paylaştığı bir konuşma gerçekleştirdi.

ÖZGÜNER: ASIL AMACIMIZ YATIRIMCILAR VE GİRİŞİMLERİN ARASINDA BİR KÖPRÜ OLUŞTURMAK

İBB olarak Tech İstanbul  programıyla İstanbul'daki teknoloji girişimcilik ekosistemini desteklemeye çalıştıklarını kaydeden Özgüner, “Asıl amacımız  yatırımcılar ve girişimlerin arasında bir köprü oluşturmak. Yatırımcı ya da girişimci olmadığımız için kendimizi ekosistemi etkinleştirici olarak tanımlıyoruz. Biz, yatırımcı da girişimci de değiliz, bu yüzden etkinleştirici olarak rol alıyoruz” ifadelerini kullandı.

BU TÜR ZİRVELER İSTANBUL’U MERKEZ YAPACAK

“İstanbul'daki girişimlerin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman yanlarında olduğunu ve onları destekleyeceğini hissetmelerini istiyorum” diyen Özgüner, bu tür zirveler ve toplantılar, İstanbul’u Avrupa ve Orta Doğu bölgesindeki önemli start-up merkezlerinden biri haline getirmek için çok önemli” diye konuştu.

İBB HER ZAMAN SAHADA OLACAK

Yarın gerçekleşecek ödül töreninde 12 farklı kategoride ödüller verileceğini belirten Özgüner,  “Hepimiz bu kazananları merakla bekliyoruz, zirvenin en heyecan verici kısmı da bu olacak. Bu iki günün tüm katılımcılar için çok faydalı olacağından eminim ve bir kez daha herkese başarılar diliyorum. İstanbul'da bu tür etkinliklerin gün geçtikçe daha fazla olmasını diliyorum, bu bizim için çok önemli. İBB her zaman sahada olacak” dedi.

İstanbul,İstanbul Belediyesi

Büyükşehir, Dünya Temizlik Günü’nde Minik Çevre Gönüllülerini Ağırladı

Başkan Seçer, ‘Geleneksel 31. Ahilik Kültürü Haftası Kutlama Töreni’ne Katılım Sağladı

Ortahisar Belediyesi, 15 yıllık yol çilesine son verdi

İZMİT BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ YETENEK TARAMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU

Büyükşehir'de gündem; eşitlikçi kent ve toplumsal cinsiyet eşitliği

Başkan Büyükkılıç’a Kentin Her Kesiminden Ziyaret

Tokatlılardan Başkan Özer’e Yoğun İlgi

HALK LOKANTASI AÇILIYOR!

CUMHURİYETİN ‘ORDU’SU ATATÜRK'ÜN İZİNDE

BAŞKAN ÜNLÜCE, YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

KİRAZLİMANI’NDA HİZMET SEFERBERLİĞİ

HAVASAK 750 bin yolcuyu uçağına taşıdı

EVCİLER BELEDİYE BAŞKANI UĞURLU'DAN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

Uluslararası Balkanlılar Halk Dansları Festivali başlıyor

KÜLTÜR VE SANAT EVİ İLE KURSİYERLER YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR

Konservatuvar kayıtları başladı

Başkan Şadi Özdemir öğrencilerle parkta temizlik yaptı

Okul kantinlerine yönelik denetim sürüyor

Kepez, Avrupa’ya da damga vuracak

Dördüncü Bitki Doku Kültürü Kursu başlıyor

Başkan Büyükkılıç’a Teşekkür Eden Özvatan Belediye Başkanı Demir: “Hizmet İltifata Tabidir”

Merkezefendi'de OffRoad Yarışlarında Nefes Kesen Mücadele Sona Erdi

ATATÜRK’ÜN ORDU’YA GELİŞİNİN 100’ÜNCÜ YILI KUTLANDI

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA KUŞADASI’NIN GENÇ ESNAF VE İŞ İNSANLARINDAN ZİYARET

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN ORTABURUN KÖY MEZARLIĞINA SUNDURMA

Başkan Çavuşoğlu’ndan kreş müjdesi

Belediyemize ait Şehir Hamamı siz Şuhutlu Hemşehrilerimizin hizmetinde.

Esentepe 2’nci etap rekreasyon alanında çalışmalar devam ediyor.

Patnos'a Yeni Bir Canlılık: Roka Mini Hal Pazarı Açıldı

GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELERİNDEKİ SON GELİŞMELER SEMPOZYUMUNDA ÜLKEMİZ TEMSİL EDİLDİ

Yükleniyor