Giysi Yıkama Merkezi, Üniversite Öğrencilerinin Hizmetinde

DİĞER 12.10.2024 01:39:35 0
Giysi Yıkama Merkezi, Üniversite Öğrencilerinin Hizmetinde

Mardin Büyükşehir Belediyesi Giysi Yıkama Merkezi, üniversite öğrencilerine ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Merkeze getirilen elbiseler yıkanıp ütülendikten sonra sahibine teslim ediliyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentte öğrenim gören üniversite öğrencilerinin giysi yıkama sorununa çözüm bulmak amacıyla açmış olduğu Giysi Yıkama Merkezi hizmete devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı olan bu merkeze getirilen giysiler, hijyenik bir ortamda, farklı öğrencilerin giysileri ile karıştırılmadan yıkanıyor. Giysiler, kurutma makinesinde kurutulduktan sonra ütülenip poşetleniyor. İşlemi tamamlanan elbiseler, sahiplerine haber verilerek teslim ediliyor.

Giysi Yıkama Merkezi, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında üniversite öğrencilerine ücretsiz hizmet vererek onların yükünü hafifletmeyi amaçlıyor. Merkez, Yenişehir Mahallesi, Ravza Caddesi, Yedi İklim Sitesi A Blok Altı No:1, Artuklu/MARDİN adresinde bulunmaktadır.

Mardin,Mardin Belediyesi

Eşbaşkanlar Van'ın yöresel yemeklerinden helîse ve sengesîr pişirdi

SİVAS AKILLI ŞEHİRCİLİK ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ…

ZABITA EKİPLERİMİZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERİMİZ

Başkan Arı’dan Hastane Ziyareti

Siirt Belediyesi'nin Badminton Kursları Çocukların Yoğun İlgisiyle Devam Ediyor

Eş Başkanlar Hazro’nun Ülgen Mahallesinde halkla buluştu

BAŞKANIMIZ YENİ AÇILAN DANIŞMANLIK VE EĞİTİM MERKEZİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

KARAKÖPRÜ’DE DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR!

Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor