GENEL BAŞKAN ERBAKAN, KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

DİĞER 28.10.2024 11:03:33 0
GENEL BAŞKAN ERBAKAN, KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ilk olarak Karaköprü Belediyesini ziyaret etti. Genel Başkan Erbakan’ı Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, ilçe başkanları ve partililer karşıladı.

Ziyarette Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, belediyenin yürüttüğü sosyal, kültürel ve altyapı projeleri hakkında Genel Başkan Fatih Erbakan’a bilgi vererek bölgedeki gelişim hedeflerini paylaştı. Erbakan’da yürütülen çalışmalar ve projelerden dolayı Başkan Nihat Çiftçi’ye tebriklerini iletti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, belediye ziyaretinin ardından ilçede düzenlene Ali Baba Hayratı etkinliğine katılırken, Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandırdığı merkez kütüphanenin açılış törenine katılacak.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

Eşbaşkan Zeydan’dan DBP ve TUHAY-DER’e ziyaret

Büyükşehir’den Başkale’de Meme kanseri eğitim semineri

Çocuklara itfaiye ve trafik eğitimi