“Gençlik yıllarımıza geri götüren anlamlı etkinlik”

Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Haftası’nda Melek Nişancı Huzurevi’nde yaşlılara bir yandan hüzünlendikleri, diğer taraftan ise neşe katan anlamlı bir konser verdi. Eli öpülesi büyükler, bu konserle unutulmaz bir hatıra yaşadı. Yaşadıkları duyguları ifade eden yaşlılar, “Bizleri adeta gençlik yıllarımıza geri götüren anlamlı etkinlik için çok teşekkürler” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği anlamlı etkinliklerle özellikle örf ve adetleri, gelenekleri, saygıyı ve sevgiyi ön plana çıkarıyor ve vefa duygusunu yaşatıyor.

Bunun son örneği ise Yaşlılar Haftası’nda ortaya koyuldu. Büyükşehir Kent Orkestrası, Hendek’te bulunan Melek Nişancı Huzurevi’nde eli öpülesi büyüklere unutamayacakları bir hatıra yaşattı.

Seçkin eserler hep bir ağızdan
Orkestra, huzurevi içinde tüm enstrümanlarını hazır edip bir konser düzenledi. Vefa örneği olan konserde Büyükşehir Korosu, Türk Sanat Musikisi ve Halk Müziği’nden seçkin eserleri seslendirdi.

Şarkılar hep birlikte söylendi ve zaman zaman duygusal anlar yaşayan dinleyiciler zaman zaman ise eğlenceli anlar yaşadı. Unutulmaz bir gün yaşayan yaşlılar, şarkılarla geçmişe yolculuğa çıktı ve Büyükşehir Belediyesi’ne bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti.

“Kendime geldim, yenilendim…”
80 yaşındaki Erhan Yıldırım, “Bu konserle beraber tekrardan kendime geldim, yenilendim. Konser ve bu tarz etkinlikler bizi heyecanlandırıyor. Çok mutlu oluyoruz. Bunların sürekli olmasını istiyoruz. Başkanımız çok çalışkan, biz ona güveniyoruz.” dedi.

“Hem duygulandık hem de eğlendik”
Meryem Çil ise, “Belediyenin ve buradaki çalışanların bize vermiş olduğu hizmetten çok memnunum. Müzik dinlemeyi çok seviyoruz. Bu konser bizleri geçmişe götürdü. Hem duygulandık hem de eğlendik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

“Gençliğime geri götürdü”
Sadettin Tercan da, “Sayın Yusuf Alemdar’ı yıllardan beri tanıyorum, gençlerin geleceği için çok önemli çalışmalar gerçekleşiyor. Gençliğimde 15 yıl ses sanatıyla uğraştım. Bu konser beni çok duygulandırdı. Gençlik yıllarımı geri götürdü” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, yaşlılar ve orkestranın çekildiği hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Sakarya,Sakarya Belediyesi

Nazilli Belediyesi'nden Yazırlı’daki yangın söndürme çalışmalarına destek

Başkan Büyükkılıç Ücretsiz Yaptı, Çocuklar Gönüllerince Dilsiz Dostlarla Vakit Geçirdi

Diyarbakır İtfaiyesinden 50 bin öğrenciye yangın eğitimi