Tarih: 13.10.2024 01:46

GENÇLERE YÖNELİK SES PRODÜKSİYONU VE MÜZİK TEKNOLOJİSİ EĞİTİMLERİ SANAT AKADEMİSİNDE BAŞLIYOR!

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümünün, gençlere yönelik stüdyo ses kayıt ve dijital ses işleme eğitimleriyle müzik prodüksiyonuna ilgi duyanlara önemli bir fırsat olarak sunduğu Ses Prodüksiyonu ve Müzik Teknolojisi Eğitimlerinin başvuruları yarın başlıyor

Eğitimler, müzik prodüksiyonuna adım atmak isteyen 18-30 yaş arası katılımcılara yönelik olacak. Müzik programları ve cihazlarının kullanımıyla ses sentezleme ve işleme tekniklerinin öğretileceği atölyelerde, gençler profesyonel bir stüdyo ortamında deneyim kazanacak.

Başvurular Yarın Başlıyor

Teknolojiye ilgi duyan ve müzikle uğraşmak isteyen gençlerin başvurabileceği bu eğitim programı, alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. Başvuru süreci 11 Ekim- 21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu programla gençlerin dijital ses dünyasına adım atmalarını hedefliyor.

Başvuru Linki:

https://bit.ly/3XUwcI6

Bilgi Almak İsteyenler

Kayıt hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar,  0262 322 19 99 numaralı telefonu arayarak veya Mehmet Ali Paşa Mahallesi Yalınkaya Sokak No: 7/101 İzmit adresindeki İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’ni ziyaret ederek daha fazla bilgi alabilirler.

 


Kocaeli,İzmit Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —