Gençler son başvuru tarihi 15 Ekim!

Başkan Özcan duyurdu: Online başvuru başladı

Bolsev burs başvuruları bizzat veya online yapılabilecek

Bolulu öğrencilere burs verme amacıyla kurulan Bolsev’in online burs başvuruları başladı. Şehir dışında eğitim gören öğrenciler başvurularını https://bolsev.org.tr/ adresi üzerinden kolaylıkla yapabilecekler.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın liderliğinde kurulan ve kuruluş amacı Bolulu öğrencilere burs vermek, ihtiyaç sahibi kişilere yardımda bulunmak ve Bolu’ya modern bir huzurevi kazandırmak olarak açıklanan Bolu’yu Seviyorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Bolsev), 3 Ekim itibariyle burs başvuruları almaya başlamıştı.

Bolulu olup, şartları tutan lise ve üniversite öğrencileri, burs başvurularını bugün itibariyle vakfın web sitesi üzerinden de kolaylıkla yapabilecekler.

Online başvuru başladı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda kabul edilen burs başvurularının web sitesi üzerinden de yapılabileceğini duyurdu.

Online başvuru, özellikle şehir dışında lisans eğitimi alan öğrencilere büyük kolaylık sağlayacak. Şartları tutan öğrenciler, 3-15 Ekim 2024 tarihleri arasında https://bolsev.org.tr/ adresine girerek, ana sayfada yer alan “Burs Başvuru Formu”nu doldurup, başvurularını yapabilecekler. Bizzat veya web sitesi üzerinden yapılan başvurular, vakfın bünyesinde kurulan Eğitim Komisyonu’nca değerlendirilecek.

İşte başvuru şartları ve istenilen belgeler:

Bolu’yu Seviyorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Bolsev), bu yıl ilk kez lise ve lisans (4 yıllık) eğitimi alan Bolulu öğrencilere burs imkanı sağlayacak.

– Burs başvuruları, 3-15 Ekim 2024 tarihleri arasında Bolu Belediyesi 4. katında bulunan Belediye Meclis Salonu’nda veya https://bolsev.org.tr/ adresi üzerinden yapılabilecek.

– 18 yaşından küçük öğrenciler, başvurularını velileriyle birlikte yapacaklar.

– Özel lise, üniversite ve açık öğretim fakültesinde eğitim gören öğrencilere burs ise Bolsev’in aldığı karar doğrultusunda verilmeyecek.

– Başvurularını vakfın web sitesinden online başvuru ile yapan öğrenciler, “burs başvuru formunu” eksiksiz doldurmaları gerekiyor.

– İkametgâhı Bolu’da olan ve başvurularını bizzat yapan öğrenciler ise, yanlarında eksiksiz getirecekleri “öğrenim belgesi”, “YKS yerleştirme belgesi”, “nüfus cüzdan fotokopisi””, “tüm ailenin nüfus kayıt örneği”, “anne ve babaya ait maaş bordrosu” (serbest çalışanlar için vergi levhası) ile başvurularını yapabilecekler.

Bolu,Bolu Belediyesi

Büyükşehir, Türkoğlu’nda Caddeleri Yeniliyor

Van Kültür Buluşmaları ikinci gününde renkli görüntülerle devam ediyor

Eyüpsultan’da “Dünya Uzay Haftası” etkinliği