GENÇ OKÇULAR KÜTAHYA’DA YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

CHP 7.07.2024 19:08:11 0
GENÇ OKÇULAR KÜTAHYA’DA YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ
Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu'nun düzenlediği Yıldızlar ve Gençler Hezar Dinari Açık Hava Puta Şampiyonası, Başkanımız Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Okmeydanı Mahallesi'nde bulunan Kütahya Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleşen şampiyonada, genç sporcular geleneksel Türk okçuluğundaki yeteneklerini sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmalarda, okçuların hedeflere olan isabet oranları ve hızları dikkat çekti.

Başkanımız Kahveci bu tür organizasyonların, gençlerimizi spor yapmaya teşvik ederken, aynı zamanda kültürel mirasımızı da yaşatmamıza olanak sağladığını belirterek “Kütahya Belediyesi olarak, her zaman sporun ve sporcularımızın yanındayız" dedi.

Şampiyona sonunda Başkanımız Kahveci, okçuluk faaliyetlerine yönelik kurulan stantları ziyaret ederek vatandaşlarımızla sohbet etti. Etkinlik, izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

İSTANBUL’U KOŞUYORUM AVRUPA ETABI YARIN

KENT LOKANTALARI'NDA GÜNÜN MENÜSÜ – 5 EKİM

ÜMRANİYE-ATAŞEHİR-GÖZTEPE METRO HATTI’NI İNCELEDİ

'SOKAK HAYVANLARININ UYUTULMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ'

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA SÖKE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İBERYA ARIKAN’DAN ZİYARET

ALTIN PORTAKAL BAŞLIYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu Sefa Pide İşletmesinin Açılışına Katıldı.

Milli Boksör Çağrı Fidan Mamak’ın Adını Avrupa'da Duyuracak

Büyükşehir kömür denetimlerine başladı