Genç Boksör Şampiyonada Türkiye Üçüncüsü Oldu

CHP 3.07.2024 14:00:06 0
Genç Boksör Şampiyonada Türkiye Üçüncüsü Oldu

Merkezefendi Belediyesi’nin Sporcusu İzmir’den Madalya İle Döndü

Spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı isminden sıkça söz ettiren Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarına hız vermeden devam ediyor. Bosna Hersek’te yapılacak olan üst minikler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil etmek için Türkiye Şampiyonası Finalini kıl payı kaçıran Merkezefendi Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Ceyda Kuru Türkiye üçüncüsü oldu. Asiltürk Özuysal’ın antrenörlüğünde 48 kilogramda derece elde eden Ceyda Kuru, Denizli’yi ve Merkezefendi’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını dile getirdi.

“SPORCULARIMIZIN BAŞARILARINA ORTAK OLUYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Spor kulüplerimize ve sporcularımıza sağladığımız maddi ve manevi destekle, onların başarılarına ortak olmayı sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan genç sporcularımız bizleri en iyi şekilde temsil etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm spor dallarına ve sporcularımıza her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Her zaman sporcularımızın yanındayız. Merkezefendi’yi ve ülkemizi temsil edecek potansiyelde olduğunu gösteren Ceyda Kuru’yu ve antrenörü Asiltürk Özuysal’ı tebrik ediyorum” dedi.

Denizli,Merkezefendi Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU