GEÇMİŞ OLSUN DİYARBAKIR / MARDİN

DİĞER 24.06.2024 13:09:56 0
GEÇMİŞ OLSUN DİYARBAKIR / MARDİN
         Em ji ber hemwelatiyên xwe yên ku canê xwe di wî agirê mezin yê duh êvarê di nav sînorên Amed û Mêrdînê de derketî de ji dest dane xemgîn in. Ji bo malbatên wan peyama sersaxiyê parve dikin.
        Ji Xwedê ji bo kesên ku canê xwe wenda kirine rehmetê dixwazin, ji bo malbat û hezkiriyên wan jî sersaxî û sebrê dixwazin. Ji bo birîndaran jî şîfayê dixwazin.
        Em didin zanîn ku di vê afata mezin de çi ji destê me bê em ê bikin û em ê ligel hemwelatiyên xwe bin.
        Em bawer dikin ku em ê ji van rojên xirab bi hêza yekîtî û piştevaniya xwe derbas bibin. Em bi raya giştî re didin zanîn ku ji bo ji holê rakirina zirarên madî û manewî yên ku ji vî agirî derketine em dê bi tevahiya saziyên muxeteb bi hev re tevbigerin.
 
Tuba Sayılğan & Sırrı Söylemez
Hevserokên Şaredariya Bajarê Mûşê
 
         Diyarbakır ve Mardin il sınırları içerisinde dün akşam saatlerinde meydana gelen ve halen kısım kısım soğutma çalışmaları devam eden büyük yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın derin üzüntüsünü paylaşıyoruz.
        Yangın felaketinde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını ümit ediyoruz.
        Bu büyük felaketin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızla seferber olacağımızı ve yangından etkilenen vatandaşlarımızın yanında olacağımızı belirtmek isteriz. Bu zor günlerde, dayanışma ve yardımlaşmanın gücüyle üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Yangının neden olduğu maddi ve manevi zararların telafisi için tüm ilgili kurumlarla iş birliği içinde çalışacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.
 
Tuba Sayılğan & Sırrı Söylemez
Muş Belediyesi Eş Başkanları
 

Muş,Muş Belediyesi

İşitme engelli öğrencilere kırtasiye desteği

PARK ALANIMIZ GENİŞLİYOR

MUCUR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

Büyükşehir Belediyesi’nin sel bölgesindeki çalışmalarında sona gelindi

Başkan Gülpınar: Ahilik Kardeşliktir, Ticaretin Ahlakla Yoğrulmasıdır

Başkan Gülpınar Başarılı Öğrencileri Kutladı

İtfaiye Haftası Kutlanıyor

Eş Başkan Türk, TBB Encüman Toplantısına Katıldı

46 YIL SONRA GELEN VEFA…

31.9°