GAZİLERİMİZE MİNNET VE SAYGILARIMIZI SUNDUK

CHP 21.09.2024 00:55:20 0
GAZİLERİMİZE MİNNET VE SAYGILARIMIZI SUNDUK

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Kahraman gazilerimizin vatan savunmasında gösterdiği üstün fedakarlıkları anmak ve aziz hatıralarını yaşatmak amacıyla düzenlenen törene, Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Mudanya Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Aydoğan, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan İbrahim Özyurtlu, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Mudanya Jandarma Komutanlığından Kıdemli Başçavuş Mustafa Şentürk, "19 Eylül 1921 yılı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Sakarya Meydan Muharebesinin kazanılması neticesinde Mareşallik ve Gazilik unvanının verildiği gündür. Bugün Türkiye Cumhuriyetinin yanı sıra Kore Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin varoluş mücadelesinde ve iç güvenlik harekatları sonucunda kazanılan başarılarla gazilerimizi onurlandırdığımız gündür” dedi.

Törenin ardından ilçe protokolü Mudanya Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Bursa,Mudanya Belediyesi

Konak’ta Sağlıklı Yaş Alma Seferberliği

3.Esenyurt Kardeş Kültürler Festivali 28 Eylül Cumartesi Açılış Gecesi

Çanakkale Belediyesine Sürdürülebilirlik Ödülü…