FEYEZAN KANALI’NDA KOKU VE KATI ATIK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

AK PARTİ 5.07.2024 19:16:05 0
FEYEZAN KANALI’NDA KOKU VE KATI ATIK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

FEYEZAN KANALI’NDA KOKU VE KATI ATIK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

 

ÖNTÜRK, “FEYEZAN KANALI’NI SORUN OLMAKTAN ÇIKARACAĞIZ”

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, İskenderun ilçesinde uzun yıllardır devam eden Feyezan Kanalı sorununu çözmek adına sahada incelemelerde bulundu.

 

HBB Başkanı Öntürk Feyezan Kanalı içerisinde biriken katı atık ve kötü kokuların oluşturduğu sorunlara çözüm üretmek ve bölge halkını rahata kavuşturmak adına İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ile birlikte kanalda inceleme gerçekleştirdi.

 

Feyezan Kanalı civarındaki meskenlerden bağlanan kanalizasyon hatlarının deşarjının iptal edilmesi ve ardından yapılacak çalışmalarla sorunların ortadan kalkacağını ifade eden Öntürk, “İskenderun’un en önemli sorunlarından olan Feyezan Kanalı’na gelen katı atıkları temzileyerek yağmur suyu hatlarını iptal edeceğiz. Kirli suları iptal edip kanal içerisinde tıkanmalara neden olan otların temizlik çalışmalarını gerçekleştirerek tertemiz bir hale getireceğiz. Çalışmaların ardından ışıklandırılmasını sağlayacağız. Yürüme yolları ve peyzajlarında entegre edilmesi ile kanal çevresi daha yaşanabilir bir hal alacak” ifadelerini kullandı.

 

FEYEZAN KANALI MODERN HALE GELİYOR

 

Ekiplerle yaptığı koordinasyon toplantısı sırasında ilgili birimlere gerekli talimatları veren Öntürk, hızlı bir şekilde temizlik çalışmalarının başlatılması ve akabinde iş araçların kanal içerisinde yapacağı çalışmalar ile en kısa zamanda modern bir hal alacağını belirtti.

 

Haberin videosunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

 

https://we.tl/t-qY5y9iSgf5


Hatay,Hatay Belediyesi

Belediyemizden LGS´de Dereceye Giren Öğrencilere 10 Milyon TL´lik Ödül

Başkan Geçit’ten Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi Depremzede Aileler İçin Dev Ekran Kuruyor

SELÇUKLU’DA 2 BİN 843 ÖĞRENCİ FUTBOL BRANŞINDA EĞİTİM ALIYOR BAŞKAN PEKYATIRMACI,“FUTBOLDA ELDE ETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUKLARIN TEMELİ SPOR OKULLARIMIZDA ATILIYOR”

Belediyemizden Londra´ya Uzanan Yolculuk

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NİN İLÇEYE KAZANDIRDIĞI 270 PARK VE 3 MİLYON METREKARE YEŞİL ALAN VATANDAŞLARIN GÖZDESİ OLDU

Yeniceköy Futbol Sahası Yenilendi

TURİSTİN ŞİKAYETİ HAVADA KALMIYOR

Sakarya’da tarihin en büyük sanat yatırımına meclis onayı

36.3°