Fethiye - Marmaris Deniz Otobüsü İlk Seferini Yaptı

CHP 2.07.2024 20:43:10 0
Fethiye - Marmaris Deniz Otobüsü İlk Seferini Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Marmaris ile Fethiye arasındaki deniz otobüs seferleri Marmaris yat limanında gerçekleştirilen törenle başladı. Marmaris ile Fethiye arasında çalışacak olan deniz otobüsü ilk seferini gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, deniz ulaşımını daha verimli hale getirmek ve denizlerden daha fazla faydalanmak amacıyla ilçeler arasında deniz otobüsü seferleri gerçekleştirmeye başladı. Bu kapsamda Marmaris-Fethiye deniz otobüsü seferleri törenle başladı.

Marmaris’teki açılışa katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Sözlerime başlamadan önce, yıllar önce Madımak’ta aydınlarımızı yakan canilere karşı bugün tek yüreğiz. Orada kaybettiğimiz aydınlarımızı rahmetle, minnetle anıyorum. Bugün yine Ahmet Aras başkanımla güzel bir projeye imza atıyoruz. İlçe belediyesi ile büyükşehir belediyesi işbirliği halinde çalışınca ne kadar güzel hizmetler yapıldığını bir kez daha gördük. Geçtiğimiz dönem Büyükşehir Belediyesi ile altyapı sorunlarının çözümü için büyük projelere imza atmıştık. Ahmet Aras başkanım da çok ciddi vizyon ortaya koydu. Önemli projeleri var. Bizler halkımızı düşünüyoruz. Sosyal belediyecilik kapsamında 5 yıllık süreçte önemli hizmetlere imza atacağız” dedi.

Deniz otobüs seferlerinin turizme büyük katkı vereceğini belirten CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras başta olmak üzere emeği geçen tüm büyükşehir personelini kutladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise, “Fethiye’ye gelen bir turist veya burada yaşayan vatandaşlarımız çok ciddi bir kiralama ücreti vermeden, bu güzel adaları ve kıyılarımızı göremiyor. İşte sosyal belediyecilik gereği, bizler uygun fiyatlarla halkımıza bu hizmeti sunuyoruz. Kara trafiği zaten çok yoğun bir şekilde devam ediyor, deniz seferleri bu açıdan da çok değerlidir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Marmaris - Fethiye deniz otobüsü seferinin başlangıcı için kurdele kesimi yapıldı. Deniz otobüsü saat: 14.00 sularında Fethiye iskelesine ulaştı. Yoğun katılımın görüldüğü Fethiye iskelesinde, belediye başkanları Ahmet Aras ve Alim Karaca alkışlar eşliğinde deniz otobüsünden indiler.

“Baskılara rağmen, CHP’li belediyeler çok başarılı”

Başkan Alim Karaca, Fethiye iskelesinde yaptığı konuşmada, “İki güzel şehrimizi bir araya getiren Başkanımız Sayın Ahmet Aras’a teşekkür ederim. Üzerimizde çok baskı olmasına rağmen, biz CHP’li belediyeler olarak başarılı olmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz 5 yılda müfettiş ablukalarıyla çevrildik… Bu yaşananlardan sonra yerel seçimlerde Türkiye genelinde CHP’nin başarısı ortada… Bizler halkın refahını artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu sıcakta alanı dolduran herkese teşekkür ederim” dedi.

“Fethiye ve Marmaris’e hayırlı olsun”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise, “Muğla’nın 1400 km sahil şeridini birbirine bağlayamazsak, bu bizim kabahatimizdir. Atatürk’ün izinden gideceğiz. Çok çalışacağız. Bugün halkımızın konforlu bir yolculuk yapması için, nakış gibi kıyılarımızı görmesi için seferleri başlattık. Fethiye’mize ve Marmaris’imize hayırlı olsun” dedi.


Muğla,Fethiye Belediyesi

YAZ DÖNEMİ EĞİTİMLERİ İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR

Atakum Halk İskelesi yeniden hizmete açılıyor

BAŞKAN GÜREL “ORTAK PAYDAMIZ YALOVA İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN PAZARYERİ DENETİMİ

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Başkan Özer, Esenyurtlu LGS Türkiye Birincisini Konuk Etti

Nilüfer’de bisiklet kullanımı daha da artacak

Nilüfer Belediyesi üniversiteli öğrencilerin yanında

Nilüfer Belediyesi kırsal mahallelerde halkla buluşuyor

33.2°