CHP 1.10.2024 04:51:31 0
Festivalimizin Son Gününde Katılımcı Firmalarımıza Sertifikaları Takdim Edildi

26-29 Eylül tarihleri arasında ilçemizde ilk kez düzenlenen TARIM, HAYVANCILIK MAKİNALARI, TEKNOLOJİLERİ FESTİVALİMİZİN son gününde katılımcı Firmalarımıza; İlçe Cumhuriyet Başsavcımız Emre VURMAZ, Belediye Başkan Yardımcımız Serkan UTKU, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli ÖZCAN, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mücahit UĞUR, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Seydi TUNCER, Burak Mehmet ÖZTÜRK, Murat GÜVENTÜRK Ve Dinar Belediyesi Zabıta Ekiplerimiz tarafından katılım sertifikaları takdim edildi.
191 Firma ve 371 Markanın Sergilendiği, İlçemiz Kapalı Pazar Yerinde (Çok Amaçlı Fuar Alanında) Festivalimizi Halkımızın Yoğun Katılımıyla Tamamladık.
Festivalimizin, İlçemize ve Bölgemize Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Diliyor, Çiftçilerimiz ve Üreticilerimizin Teknolojiyi Kullanarak, Verimliliklerini Arttıracakları Bu Etkinliğin, Tarım ve Hayvancılık Alanında Kalkınmasına Katkı Sağlayamasını Temenni Ediyoruz.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR YÜRÜYEN MERDİVENLERE KASITLI OLARAK ZARAR VERENLER HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATACAK

BAŞKAN GÜREL’DEN ‘DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’ MESAJI

İZMİT BELEDİYESİ PERSONELİ YEREL EŞİTLİKÇİ HİZMETLER İÇİN EĞİTİM ALDI