FADILOĞLU: “HALKIMIZIN, GÜÇLÜ DESTEĞİNİN SONUCUDUR”

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, sabah saatlerinde başladığı ziyaretlerini geç saatlere kadar aralıksız sürdürdü. Ziyaret ettiği adreslerde yapılan hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Fadıloğlu, bir yandan yapacağı çalışmaları vatandaşla istişare ederken diğer yandan da talep, öneri ve eleştirileri dinledi.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, güne Rabia Aile Merkezi kursiyerleri ile bir araya gelerek başladı. D.T. Şehitkamil Sahnesi ve Şehitkamil Sanat Merkezi’ndeki öğrencileri ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, daha sonra Ulus Volkan Taksi Durağı şoförleriyle buluştu. Programına, aile ziyaretleriyle devam eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’teki Bingöl, Elazığ, Şanlıurfa, Siirt ve Diyarbakırlı buğday pazarı iş insanları ile iftar açtı. Rıdvan Fadıloğlu, günü aile ziyaretleri yaparak tamamladı.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretlerde; AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, 23. Dönem Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe de eşlik etti.

HAYATA GEÇİRİLMESİ MÜMKÜN OLMAZDI

Vatandaşın desteği ve katkısı olmadan, bugüne kadar verdikleri hizmetleri ve projeleri hayata geçirilmesinin mümkün olmadığını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Vatandaşımızla bir araya gelerek belediyemizin şehrimizdeki gelişimine dair önemli konuları istişare etmek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Öncelikle tüm halkımıza gönülden teşekkür ediyorum. Vatandaşımızın desteği ve katkısı olmadan, belediyemizin bugüne kadar verdiği hizmetleri ve projeleri hayata geçirilmesi mümkün olmazdı. Şehrimizin her bir bölgesinde görülen gelişim ve değişim, halkımızın güçlü desteğinin sonucudur. Ancak, bu süreçte daha da ileri gitmek ve Şehitkamil’imizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için daha fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Şehitkamil’imizi, gelecek nesillere daha güzel bir miras bırakabilmek adına ortaya koyduğumuz çabayı artırarak devam ettireceğiz. Vatandaşımızla birlikte çalışarak başaracağımıza olan inancım tamdır. Halkımızın desteğiyle şehrimizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Halkımız, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Halkımız, 31 Mart günü çok kritik bir tercihte bulunacak. Vatandaşımız, son 23 yıldır devam eden istikrar ve büyümeyi desteklemekten yana tavır koyarsa gönüllere dokunarak aynı kararlılıkla Şehitkamil’imize, en iyi hizmetleri ulaştırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gaziantep,Şehitkamil Belediyesi

BODRUM’DA ENGELLİLER HAFTASI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Büyükşehirde Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı kuruldu

TÜRKÇE BECERİLERİNİ ÖLÇEN İZLEME ARAŞTIRMASI TAMAMLANDI