EZGİ GÖZEGER NOW TV’DEN, BİR ŞEHRİN HİKAYESİ TEATRAL DANS GÖSTERİSİ’Nİ TÜM TÜRKİYE’YE DUYURDU

CHP 7.10.2024 11:41:56 0

Now Tv ekranlarının sevilen ismi Ezgi Gözeger, İzmit Belediyesinin bu akşam Derince Gösteri Merkezi’nde düzenleyeceği Bir Şehrin Hikayesi Teatral Dans gösterisine Çalar Saat’te yer vererek “Bu gösteriyi kaçırmayın” dedi

İzmit Belediyesi, bu akşam Derince Gösteri Merkezi’nde Bir Şehrin Hikayesi Teatral Dans Gösterisi düzenleyecek. Ezgi Gözeger tarafından Now Tv’de sunulan Çalar Saat Hafta Sonu programında bu akşamki dans gösteri duyuruldu.

İzmit’te Nikomedia’nın İzine Düşüldü

Ezgi Gözeger, “Kayıp Roma Başkenti Nikomedia‘nın Renkli Rölyefleri kitabı ve bir tane rölyef geldi. Bu rölyef zafer kutlaması imparator Diocletianus ve yanında garland tutan kanatlı zafer tanrıçası Nike‘a ait. İzmit’te kayıp Roma başkenti Nikomedia‘nın izine düşüldü. Bu izin peşinden gidenlerin arasında İzmit Belediyesi de var. Büyük destekçiler ve onlar buna dair şenlikler düzenliyorlar. Bir tanesi bu akşam saat 20:30’da Derince Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek. Bir Şehrin Hikayesi Teatral bir dans gösterisi ile anlatılacak. Bu gösteriyi kaçırmayın” ifadelerini kullandı.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN YENİ BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA: “GENÇ AKADEMİ ÇAYYOLU”

Gönenli 500 çiftçiye süt otu tohumu dağıtıldı

Büyükşehirden Manisalı Gençler İçin 'Dijital' Adım