Tarih: 10.10.2024 16:03

Eyyübiye'de Tüm İmkanlar Gençlerin Başarısı İçin Seferber Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Eyyübiye Belediyesi’nin oluşturduğu kusursuz fiziki ortamı ve en ileri seviyedeki eğitim kalitesiyle Süleymanşah Gençlik Merkezi, üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere tüm imkânları ücretsiz sunuyor.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip şehri Şanlıurfa’da, gençlerin eğitimde başarılı olmalarını sağlamak adına birbirinden değerli projeler hayata geçiren Eyyübiye Belediyesi, Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde yüzlerce üniversite adayını sınavlara hazırlıyor.

Eyyüpnebi Sınav Hazırlık Merkezi, Eyyüpkent Sınav Hazırlık Merkezi ve Eğitim Otakları ile birlikte üniversite hazırlık kurslarının verilmeye başladığı Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde sınıfları ve etüt salonlarını dolduran gençler tüm günlerini burada geçiriyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin öğretmen desteği verdiği Süleymanşah Gençlik Merkezi’ndeki kurslara katılan gençler, sınıf derslerinin dışındaki vakitlerini bilgisayar salonlarında ders çalışarak ve etüt salonlarında pratik yaparak geçiriyorlar. Her hafta deneme sınavlarına katılan üniversite adayı gençler, aldıkları rehberlik hizmetleri desteğiyle eksiklerini tamamlama fırsatı da buluyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un büyük önem verdiği ve gençlerin başarılı olması için tüm imkânları seferber ettiği belediyeye ait eğitim kurumlarında, 2024 yılı Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılan öğrencilerden 196’sı hedefledikleri bölümleri kazanarak kayıtlarını yaptırmıştı.

Büyük çoğunluğu maddi imkânsızlık nedeniyle özel eğitim kurumlarına gidemeyen gençlerin eğitim materyalleri, soru bankaları ve kırtasiye ihtiyaçları da Eyyübiye Belediyesi tarafından karşılanıyor. Kafeterya hizmetlerinden de ücretsiz faydalanan gençlerin, sınavlarda başarılı olmak dışında hiçbir sorunları olmaması için Başkan Mehmet Kuş’un talimatları bulunuyor.


Şanlıurfa,Eyyübiye Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —