Eyyübiye Semt Pazarlarında Terazi Kontrolleri Yapılıyor

AK PARTİ 3.10.2024 21:12:26 0
Eyyübiye Semt Pazarlarında Terazi Kontrolleri Yapılıyor

Eyyübiye’de günde beş ayrı mahallede kurulan semt pazarlarında tezgâh düzeni, hijyen ve fiyat etiketi kontrolleri gerçekleştiren zabıta ekipleri, terazi kontrollerini de gerçekleştiriyor. Pazar yerine kurulan hassas terazi ile tüm satıcıların tarttıkları ürünleri kontrol eden zabıta personeli, haftada 26 semt pazarında görev yapıyor.

Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki kapalı semt pazarında yapılan kontrol ve denetimlerden son derece memnuniyet duyduklarını belirten Batıkent TOKİ Pazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Yıldız, Eyyübiye Belediyesi Zabıta Amirliği’nin fiyat etiketi ve terazi kontrollerini her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğini, esnaf olarak da bu denetimlere yardımcı olduklarını belirtti.

Çok güzel bir semt pazarları olduğunu dile getiren Yıldız, “Müşterilerimizin daha güvenli şartlarda alışveriş yapması için özel güvenlik personelimiz var. Pazarımızın daha güzel olması için zabıta amirliğimizle istişarelerde bulunuyoruz. Daha nezih bir ortamda müşterilerimize hizmet sunmak için çabalıyoruz. Eyyübiye zabıtasına derneğim ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün başta tarihi çarşılar ve hanlar bölgesi olmak üzere, gıda üretim, satış ve dağıtımını yapan işyerlerine yönelik yaptığı denetimler, şehir düzeni ve halk sağlığı bakımından kamuoyunda büyük takdir görmüştü. Tüm Şanlıurfa’ya hitap eden gıda üretim ve dağıtımı yapan işletmelerin büyük kısmının yer aldığı Eyyübiye’de, zabıta denetimlerinin aralıksız devam ettiği bildirildi.


Şanlıurfa,Eyyübiye Belediyesi

Berdücesi’nin Güz Sayısı Okurlarıyla Buluştu!

“Yeni yatırım ve projelerle Pamukova daha güzel günlere ulaşacak”

Başkan Vekilleri, Hemşehrilerinin Mutluluğunu Paylaşıyor

Gebze’de Ekim Meclisi 1. Oturumu Tamamlandı

EL BATTANİ UZAY EVİ İLE ÇOCUKLAR UZAYI KEŞFEDİYOR

Başkan Büyükkılıç’tan Kahraman İtfaiye Personeline Ziyaret

Büyükşehir’den İhaleler

Adapazarı Yağcılar Mahallesi Parselasyon Planı

3. GELENEKSEL BAĞ BOZUMU VE PEKMEZ FESTİVALİNE SAYILI GÜNLER KALDI

26.2°