Eyüpsultan'ın parklarını yeniliyoruz

CHP 22.10.2024 16:04:28 0
Eyüpsultan

Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultanlıların daha düzenli, sağlıklı, yeşil bir ortama ve daha yaşanabilir bir çevreye sahip olmaları için mahallere renk katan parklarla buluşturmaya devam ediyor.

Her yaştan insanın rahat nefes alabileceği, sağlıklı gelişim için spor alanları, yürüyüş yolları, kültür ve fizik alanları ile donatılan parkları halkın kullanımını açan Eyüpsultan Belediyesi, mevcut parklarda ise yenileme bakım ve onarım çalışmaları yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

ŞERİFE BACI PARKI YEPYENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Bu kapsamda Yeşilpınar Bilgi Evi önünde bulunan Şehit Şerife Bacı Parkı’nda bakım, onarım ve tadilat çalışmaları gerçekleştirildi. Kurtuluş Savaşı’nın Türk kadın kahramanlarından Şerife Bacı’nın ismini taşıyan Şehit Şerife Bacı Parkı’nda eskiyen kauçuk zeminler yenilenirken, yeni oyun gruplarının konmasıyla park yepyeni bir görünüme kavuştu.

İKİ PARK DAHA YENİLENEREK VATANDAŞIN HİZMETİNE SUNULDU

Öte yandan ilçe genelinde parkların yenilenme çalışmaları aralıksız devam ederken Güzeltepe Mahallesi’nde bulunan Samet Köktekin Parkı’nın da sert zeminleri yenilenerek vatandaşın hizmetine sunuldu.

Bir başka park yenileme çalışması da Yeşilpınar’da bulunan Şehit Metinkaya Parkı’nda yapıldı. Parkın deforme olmuş kauçuk zeminleri sökülerek, yenileri takıldı.


İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi

ODUNPAZARI BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNDEN “ASKIDA YEMEK” İÇİN BAĞIŞ

CUMHURİYET KUPASINDA ÇEYREK FİNAL HEYECANI

Re-Form-1 Sergisi Ziyarete Açıldı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Yörük’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

“YUVAMIZ ÇEŞME” REİSDERE VE OVACIK’TA HAYATA GEÇİYOR

14. Antalya Kitap Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor

Belarus Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Shved'den Başkan Erkek'e Ziyaret

Ekiplerimizin Atikhisar'daki Bypass Hattı Çalışmaları Sürüyor

İLAN

20.2°